gil nyílászárók

Ablak

A Gil-Trade egyedi ablak kínálata több, mint 23 év tapasztalatának gyümölcse. Termékeink egyszerre ötvözik a kiváló minőséget, az innovatív megoldásokat és a letisztult dizájnt. Amennyiben Ön építkezik vagy felújítás előtt áll, akkor jó helyen jár! Mind a tervezés, az ablak készítés és a beépítés során számíthat szakértő csapatunk professzionális munkájára, ingyenes konzultációval: keressen minket!

Műanyag

Műanyag alumínium

Fa-alumínium

Aluminium

TERASZ ÜVEGFALAK

Prémium GIL ablak minden igényre:
miért érdemes minket választani?

Minőség mindenek felett

Az általunk forgalmazott összes GIL ablak kivétel nélkül rendkívüli gonddal és csakis prémium alapanyagok felhasználásával készült. Hatalmas szakmai tapasztalatunknak köszönhetően valamennyi ablak típust jó ismerjük. Ez vonatkozik az anyagszerkezetre, valamint a nyílászárók jellemzőire egyaránt. Az ablak gyártás után az elkészült termék minőségét minden alkalommal személyes tesztelésnek vetjük alá, hogy maradandó megoldást biztosítsunk ügyfeleinknek. Amennyiben Ön hosszútávú, évtizedekre szóló nyílászárók után kutat, a GIL termékek garantáltan nem okoznak majd csalódást.

Hatalmas választék

Cégünk maximálisan igazodik a vásárlói igényekhez. A szabványméretű nyílászárók mellett Ön egyedi ablak gyártás esetén is bizalommal fordulhat hozzánk. Amennyiben a szokásostól eltérő paraméterekkel szeretné megrendelni a választott típust, semmilyen extra felárral nem kell számolnia. Mindemellett a felhasznált alapanyagokat tekintve is széles a repertoárunk, amelyeket egytől egyig megbízható, nagy múlttal rendelkező beszállítóktól szerzünk be. Az előállított végtermék pedig nemcsak kiemelkedő kialakítással, hanem szemet gyönyörködtető, esztétikus megjelenéssel.

Professzionális ablak telepítés és csere

Tudjuk, hogy egy nyílászáró csakis akkor váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha azt professzionálisan építik be. Szakképzett csapatunk saját telepítési technológiával és precíz kivitelezéssel lát neki a feladathoz. Magabiztosságuk azon alapszik, hogy pontosan ismerik valamennyi GIL ablak legapróbb tulajdonságait. Ennek köszönhetően hatékonyan és hiba nélkül beépítik az adott nyílászáró típust. Miután bejáratott anyagokat és technikákat alkalmazunk munkánk során, Önt sem érik majd kellemetlen meglepetések.

egyedi ablak ár

Kiváló ár-érték arány

Egy új ház építése, esetleg egy nagyobb felújítás hatalmas költségekkel jár. Ezért az összes GIL nyílászáró gyártásánál arra törekszünk, hogy az előállított termék megfizethető legyen. Az úgynevezett „hibrid” ablakok (fa-alumínium ablak, műanyag-alumínium ablak) a drágább konstrukciók, míg a Thermo család műanyag ablakai mozognak a legkedvezőbb ár fekvésben. Cégüknél az ablak árak széles skálán mozognak, de minden esetben prémium minőségről beszélhetünk.

Ingyenes tanácsadás az ablak kiválasztása előtt

Ügyfeleinknek szeretnénk a legjobb megoldást biztosítani, ezért mindenki számára ingyenestanácsadással szolgálunk. Átfogó, díjmentes oktatás keretében megosztjuk Önnel tudásunkat, és segítünk kiválasztani az ideális nyílászárót.

Amennyiben Ön nem teljesen biztos, hogy melyik GIL ablak típus a megfelelő az igényeinek, keressen minket!