Beltéri ajtók / kazettás

Kazettás ajtók

Modern klasszikus

A GIL kazettás beltéri ajtók megjelenése a klasszikus stílus széles skáláját öleli fel. Némelyik ajtó olyan tekintélyt parancsoló, hogy az ember szinte várja, mikor lép be rajta az angol királynő egy ötórai teára és némi tereferére. Van, amelyik ellentmondást nem tűrően őrzi a dolgozószobát. Mások egyszerűen csak szépek.
A bőség zavarával küzd? Segítünk. Szakértőink javaslatokat tesznek a stílusra, a színekre, a formára, a működésre (nyíló, csuklós, falban vagy falon kívül toló változat legyen-e), és mindezt gyorsan és precízen be is építik Önnek. Kattintson, és találkozzunk a bemutatóteremben.
Technikai jellemzők
leírás

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ajtótok és ajtólap

Tok: Utólag állítható és szerelhető MDF tok, többféle tokborítással.
Lap: furatolt vagy tömör forgácslap betét, keményfa élzárással, MDF borítással.

Vasalat, záródás

Látszó vagy rejtett pántolású.
Falcos vagy síkban záródó ajtólap – kifelé vagy tokba nyíló változatban.
Nyitásmód: kifelé vagy befelé nyíló – falban illetve falon kívül toló – egy-vagy többszárnyú – csuklós.

Felület

Festett felület RAL vagy NCS színskála szerint egyszer vagy kétszer késelt furnérok az olasz ALPI kínálatából (tervezők: Patricia Urquiola, Ettore Sottsass, Piero Lissoni, …) Üvegezett ajtólapok, intarziás furnérok, kazettás furnérok.

Kilincsek

Mandelli, DND, Tupai, Fimet, FSB kilincsek széles választéka