Új, kibővült bemutatótermünkben a legújabb trendeknek és technológiáknak megfelelő kültéri és beltéri nyílászáróink, árnyékolóink és egyedi bútoraink méltó helyet kaptak.
Terveink között szerepel, hogy képzéseket, workshopokat tartsunk az építész, lakberendező és kivitelező szakmák jeles képviselőinek, átadhassuk tudásunkat, tapasztalatainkat az újdonságokról és műszaki fejlesztésekről.

Kísérjék figyelemmel web-, Facebook– és Instagram oldalainkat!

Ha a száraz tényekre kíváncsi…

Több mint 25 év munkája és tapasztalata áll mögöttünk. Fő profilunk a nyílászárók.

Termékeink fejlesztése folyamatosan zajlik: mérnökeink eddig több tucat innovatív megoldását alkalmaztuk.

Beltéri ajtóinknál több mint 3000 variációs lehetőség áll ügyfeleink rendelkezésére.

Számos termékünkre akár 10 év garanciát adunk, és olyan faanyagokkal dolgozunk, amelyeknél nem ritka az 50 éves gyártói garancia.

A nyílászárók mellett egyre népszerűbbek az árnyékolóink, szúnyoghálóink is.

Cégen belül olyan szolgáltatásokat is kínálunk, mint a lakberendezési tanácsadás: egy beltéri ajtó stílusának kiválasztásakor ez nagy megkönnyebbülést szokott jelenteni ügyfeleinknek.

A beépítést ugyanolyan komolyan vesszük, mint az ablakok és ajtók minőségét javító fejlesztéseket. A nyugat-európai normákhoz szokott beépítő csapatunk az általunk képviselt elvekhez méltó minőségben végzi el a munkálatokat.

Karbantartóink gyorsan és lelkiismeretesen dolgoznak. Külső munkatársainkért, embereinkért, partnereinkért tűzbe tennénk a kezünket.

Hiszünk a személyes találkozó erejében.

Azt, hogy mitől jobb egy GIL műanyag ablak, mint a legtöbb Magyarországon forgalmazott műanyag ablak, csak akkor fogja megtudni, ha eljön hozzánk, és bemutatjuk Önnek. A legtöbb különbség ugyanis odabent van: ott, ahol senki sem látja.
Azt, hogy ez milyen óriási előnyökkel jár az ablak élettartamára, biztonságosságára, hőszigetelési képességeire nézve, szintén csak akkor tudja meg, ha a saját szemével győződik meg róla.
Ha nem években, hanem évtizedekben gondolkodik, érdemes komolyan vennie ezeket a szempontokat. Ez szintúgy a helyszínen derül ki.
Bemutatótermünkben felteheti nekünk az összes kérdést, ami foglalkoztatja, és azokat is, amelyek itt helyben merülnek fel. Biztosak vagyunk abban, hogy rengeteg olyan felvetése lesz, amely a személyes találkozó nélkül soha nem jutott volna eszébe. Mások legalábbis nem feltétlenül hívnák fel a figyelmét arra a sok mellékkörülményre, amelyek majd 10 év múlva fognak bonyodalmakat okozni…
Mi azonban hiszünk abban, hogy az idő igenis számít. Fontos, hogy termékeink hosszú távon megőrizzék kiemelkedően jó minőségüket, és Ön 20 év múlva is ugyanolyan elégedett legyen a GIL ablakaival, ajtóival, kerti árnyékolóival, mint az átadás napján.

Legnépszerűbb termékeink

Nézzen körül, és fedezze fel, hány jobbnál jobb lehetőség nyílik Ön előt!

Ablakok

terasz ajtók

Bejárati ajtók

Beltéri ajtók

Árnyékolók