Ablakok / Fa-alumínium ablakok

Fa-alu ablak

Egy GIL fa-alu ablak a forradalmi dizájn és a kompromisszumok nélküli minőség tökéletes kombinációja. A kívül letisztult, hűvös alumínium modern és egyedi megjelenéssel, míg belül a meleg, természetes faanyag elegáns és kellemes hangulattal ruházza fel otthonát. A mérnöki precizitásnak és gondos előállításnak köszönhetően fa-alu ablakaink kiváló szerkezeti tulajdonságokkal rendelkeznek, ami garantálja a magas élettartamot. Termékeink számtalan változatban és extra funkcióval elérhetőek: vegyen részt ingyenes konzultációnkon, és ismerje meg a GIL fa-alu ablakok világát!

GIL Fa-alu ablak: miben más, mint a többi?

Csúcsminőség mindenek felett

A GIL fa-alu ablak mindenekelőtt időtálló – számunkra ugyanis a lehető legmagasabb minőség elérése a cél minden termékünk esetében. Folyamatos ellenőrzéseknek vetjük alá őket, hogy csakis kifogástalan állapotú fa-alumínium ablakok álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. A felhasznált prémium alapanyagoknak köszönhetően nyílászáróink átlagon felüli élettartammal és magas hőszigetelési mutatókkal rendelkeznek. Korszerű formatervezésű, időjárásálló alumínium borítás megbízható védelmet nyújt a belül található nemes faanyagnak.

Fa-alu ablak kínálat innovatív szerkezeti megoldásokkal

Fából és alumíniumból készült termékeinkhez 4 rétegben tömbösített, hossztoldott vagy toldásmentes faanyagokat használunk. Valódi gumitömítést alkalmazunk a tokban és a szárnyban, nem pedig műanyagot, mivel utóbbi hamarabb felmondja a szolgálatot – számunkra tehát ez az út nem járható opció. A szárnyakon szárnyperem takaró, a tokon pedig vízperem biztosítja a kényesebb felületeknek az extra védelmet.
Természetesen funkciók tekintetében is széles a választék: Ön választhat projektjéhez fix, nyíló, bukó, nyíló-bukó, egy- illetve többszárnyú fa-alu ablakot strapabíró biztonsági vasalatokkal. Emellett olyan innovatív szerkezeti megoldások is elérhetőek, mint pl. huzatbiztosító, hibásműködés-gátló vagy akár résszellőztető! Szakképzett csapattal dolgozunk, akik sajátos, a RAL szisztémájú beépítési technológiánk minden mozzanatát rutinszerűen végzik – nálunk kizárt, hogy egy alvállalkozóra bízzuk a feladatot!

Fa-alu ablak exkluzív megjelenéssel kívül-belül

Egy GIL fa-alu ablakot már messziről fel lehet ismerni. A kívül síkban záródó, hűvösen elegáns alumínium borítás a sarkoknál hegesztést kapott, hogy láthatatlan legyen az illesztés. Termékeinket hatalmas szín- és felületi választékban kínáljuk. Belül meleg, családi hangulatot árasztó faanyag igény szerint lehet vörösfenyő, lucfenyő, éger, bükk, tölgy, eukaliptusz vagy más egyéb minőségi matéria. A gondos felületkezelésnek köszönhetően a GIL fa-alu ablakok tartósan megőrzik eredeti árnyalatukat.

Technikai jellemzők
leírás

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Profil

4 rétegben tömbösített, hossztoldott vagy toldásmentes faanyagok.
A külső oldalon síkban záródó alumínium borítás, hegesztett sarkokkal, láthatatlan illesztéssel – óriási szín- és felületi választékban.
Valódi gumitömítés (nem műanyag) a tokban és szárnyban.
Extra magasság és szélesség esetén statikailag erősített frízek felhasználása.
A szárnyon szárnyperem takaró, a tokon vízvető gondoskodikk a kényes felületek extra védelméről.

Hőszigetelés

Ug = 0,5 W/m2K esetén Uw=0,78 W/m2K.
Hőszigetelt üvegezés, melegperemes távtartóval.

Funkciók

Fix, nyíló, bukó, nyíló-bukó, egy- illetve többszárnyú.
RC1, RC2 ill. RC3 biztonsági vasalat.
Beépítéshez különböző RAL-szisztémájú beépítési módozatok javasoltak.

Felületkezelés

Belső oldalon: 5 rétegben: 2x mártott, 3x nagynyomáson szórt felület.
Lazúros vagy fedőfestékek széles választéka.
Külső oldalon: RAL- illetve egyéb színpaletta szerinti matt, strukturált vagy fényes porszórt felület.

GIL-Trade: mit kell tudni rólunk?

Több évtizedes tapasztalat áll mögöttünk

Cégünk projektjeinek egy jelentős hányada Nyugat-Európában zajlott, így kénytelenek voltunk felnőni a feladathoz. Magyarországon is folyamatos a piaci jelenlétünk, a visszajelzésekből pedig egyértelműek: termékeinket mindenhol az átlag feletti színvonallal párosítják.

Csaknem két és fél évtized alatt több ezer prémium nyílászáró sikeres fejlesztésével és beépítésével büszkélkedhetünk, amelyekről referenciáink is tanúskodnak. Munkánkat a legelső mozzanatoktól kezdve az utolsó simításokig folyamatosan monitorozzuk, hogy minden ügyfél elégedett legyen a végeredménnyel. Bízza ránk a feladatot, és kötelezze el magát a minőség mellett!

Lelkiismeretes és szakképzett munkatársak

Mérnökeinkért, beépítő csapatunkért, karbantartóinkért, lakberendezési tanácsadóinkért és minden munkatársunkért tűzbe tennénk a kezünket! Hisszük, hogy csakis egy hozzáértő és lelkiismeretes csapattal lehet valami maradandót alkotni. Legyen szó beltéri vagy bejárati ajtóról, ablakokról vagy árnyékolókról, a fejlesztésüket, telepítésüket és karbantartási feladataikat nagy odafigyeléssel és magabiztossággal kivitelezzük. Az általunk képviselt elvekhez méltó minőségben végezzük el a ránk bízott feladatot.

Megválaszolatlan kérdései vannak? Akkor bátran keresse segítőkész kollégáinkat: vegye fel velük a kapcsolatot!