Pergola

A pergola a komfortos élet egyik szinte kötelező nyári velejárója otthonunkban. A segítségével egy mozdulattal megóvhatjuk családunkat vagy ismerőseinket a nagy széltől, vagy pedig a fentről jövő és égető napsugaraktól. Természetesen ezen kerti árnyékolónak strapabírónak és időtállónak kell lennie, hogy sokáig élvezhessük minden előnyét. A GIL átlag feletti minőségű és pazar megjelenésű pergola kínálatában a legnépszerűbb típusok közül válogathat: jöjjön el személyes konzultációnkra, és ismerje meg pergoláink világát!

Pergola a GIL-Trade kínálatában: miért érdemes tőlünk beszereznie árnyékolóját?

Kompromisszummentes minőség

Cégünk kifejezett nagy gondot fordít a mindenkori kifogástalan minőségre, ha termékeinkről van szó. Pergola kínálatunk egyszerre hirdeti az élet élvezetét, miközben rendíthetetlenül kiállják a szélsőségesebb időjárási minták próbatételeit. Csapatunk több, mint 20 éves tapasztalattal büszkélkedhet szakterületén – vagyis pontosan tisztában vagyunk beépítési módozataink minden lépésével, emellett kívül-belül ismerjük pergola változatainkat. Az általunk kínált termékek esetében a minőségnek új fogalma van, ami nem években, hanem évtizedekben mérhető.

Többféle típusú pergola is elérhető

Felhozatalunkban többféle változatban állnak rendelkezésre GIL-Trade pergolák vásárlóink számára – nevezetesen RENSON ALGARVE, RENSON CAMARGUE és RENSON SKYE árnyékolókkal dolgozunk. Mindhárom típusnak megvannak a maga előnyei, így ne döntsünk elhamarkodottan vásárláskor.

RENSON ALGARVE: rejtett vízelvezetésű mozgatható lamellás pergola, amely önálló szerkezetként vagy oldalfalhoz rögzítve telepíthető. Az oldalsó árnyékolás és szélzárás Fixscreen felszereléssel megoldható – utóbbi miatt így nem kell majd külön gondot fordítani a szúnyoghálóra sem. Igény szerint lehetőség van ezen típusú pergola esetében kialakítani beépített LED világítást is.

RENSON CAMARGUE: Nemcsak külföldön, de hazánkban is az egyik legnépszerűbb pergola változatról van szó. Elsősorban kifinomultságának és masszív szerkezetének ambivalenciája miatt ennyire közkedvelt árnyékoló. Statikailag jóval többet kibír, mint az integráltan beépíthető kiegészítők (pl. LED világítás, fűtőtest, hangszórók, oldalárnyékoló sínek stb.) és oldalfali elemek. Miután a végtelenségig lehet bővíteni, ezért gyakorlatilag bármekkora pergola méretet kialakíthatunk odahaza.

RENSON SKYE: a harmadik típus az árnyékolás koronázatlan királya, miután az egyik csúcsminőségről beszélhetünk – a szerkezeti kialakítása elérhető kínálatunkban oszlop nélküli (aero), illetve oszlopos kivitelben. Az alumínium lamellás pergola egyaránt forgatható és eltolható tetővel rendelkezik. Oldalelemekkel az előző két változathoz hasonlóan bármikor integrálható különféle oldalelemekkel is.

Pergola Budapest

Számos egyéb minőségi nyílászáró is elérhető kínálatunkban

Amennyiben Önnek a prémium kínálat mellé legalább annyira fontos a széles választék, akkor a legjobb helyen jár! Palettánkban a pergolák és más árnyékolók mellett fő kategóriánkban megtalálhatók a bejárati és beltéri ajtók, terasz ajtók, valamint a különféle dizájnos és modern ablakok is. Termékeink a legújabb fejlesztéseknek, a kiváló alapanyagoknak és tekintélyes rutinunknak köszönhetően nyerték el mai formájukat. Egyedi, stílusos megjelenés, átlag feletti élettartam – szemezgessen kínálatunkból!

Ingyenes szakmai tanácsadás és személyes konzultáció

Számunkra roppant fontos, hogy ügyfeleink számára teljeskörű tájékoztatást nyújtsunk termékeinkkel kapcsolatban. Ennek okán előnyben részesítjük a személyes találkozó erejét – egy ingyenes tanácsadás és konzultáció keretén belül Önnek lehetősége lesz minden kérdését feltenni, és hasznos információkat tudhat meg minőségi termékeinkről. A pontos pergola ár tekintetében egy előzetes állapot-, valamint igényfelmérést követően tudjuk tájékoztatni ügyfeleinket.

Megválaszolatlan kérdései vannak? Ez esetben bátran keresse segítőkész kollégáinkat: vegye fel velük a kapcsolatot!