Árnyékolók / Screen-ek

Screen-ek

Tompít, csökkent, szépít

WINSCREEN

A winscreen egy modern kültéri textilárnyékoló családi házak, irodaházak nagy üvegfelületeihez. Kellemesen leárnyékolja a benti teret, és ezáltal csökkenti a légkondicionálás költségeit. Ugyanakkor marad annyi fény a helyiségben, hogy mindenki zavartalanul tudja tenni a dolgát. És még szép is.

Technikai jellemzők

leírás

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Tokrendszer

Külső tokos kivitel hajlított alumínium lemez, külső szerelőfedéllel, 45°-os alulcsapott alumínium tokvéggel, túlfutásgátló alkatrésszel.
Vakolható tokos kivitel: alsó szerelőnyílással ellátott, 90°-os alumínium tokvéggel szerelt szerkezet, extrudált vízlecsöppentő vakolóéllel, 20 mm-es homlokzati szigeteléssel.
Az oldalsó lefutó sínek 53×22-es extrudált alumínium, zajcsökkentő kefebetéttel vannak ellátva

Működtetés

Kézi vagy motoros működtetésű (távirányító vagy fali kapcsoló segítségével).

Színvilág

A tok, tokvég, lefutó, záróléc színvilágát a RAL színmintából választhatja ki.
Ha kedveli a bensőséges, természetes hatású színeket, válasszon RENOLIT fautánzatú fóliával bevont tokot!

Méretek

A Winscreen 607 mm széles szerkezet felett motorizálható!
Maximálisan gyártható méretek a választott textilektől függően, külső és vakolható tokos kivitel esetén:
Szélesség: min. 60 cm max. 300 cm
Magasság: min. 40 cm max. 300 cm

Modern menőség

FIXSCREEN

A Fixscreen egy kifejezetten modern kültéri textilárnyékoló, amely három funkciót is ellát. Óvja a benti teret a széltől (a GIL termékei büszkélkedhetnek a legjobb szélállósággal: akár a 130 km per órás szélnek is ellenállnak!), véd a túlmelegedéstől, és zárt állapotban a szúnyogokat is kint tartja.
Technikai jellemzők
leírás

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Tokrendszer

A tok sajtolt alumínium profilokból készül. A tok alumínium végei csapokkal ellátottak, melyek az oldalsínek fészkeibe illeszkednek. Ezeket belső műanyagprofilokkal szereltük fel, amelyek a tekercselést segítik. A tokot kerekített préselt alumínium előlappal láttuk el, ami a fiókprofilba csatlakozik és karbantartáskor vagy a tekercselés beállításakor eltávolítható. Kívülről nem látható ez a csatlakozás.
Anyag: Préselt alumínium profil, EN AW-6063 T66 ötvözet.
Felületkezelés: Eloxálás 20 mikron vastagságban.
Porfestés a kívánt RAL színben.

Oldalsó lefutó sínek

Az oldalsínek külső és belső vezetősínekkel készülnek. A külső vezetősín (34 x 48 mm) két részből áll, melyek préselt alumíniumból készülnek. Ezek a sínek közvetlenül a tömör felületre csavarozhatóak. A rögzítő csavarok elölről nem láthatóak. A belső vezetősín nagy szilárdságú műanyagból készül és (60 mm hosszú) neoprén pufferekkel van felszerelve, hogy széllökések esetén megvédje a szövetet.
A külső vezetősín anyaga: Préselt alumínium profil ENAW-6063 T66 ötvözet.
Felületkezelés: Eloxált 20 mikron vastagságban.
Porfestés a kívánt RAL színben.

Működtetés

Motoros működtetés (távirányító vagy fali kapcsoló segítségével, okos otthon integráció lehetséges)

Szövetek

A Magas minőségű Fixscreen® textilek egyedi anyaguknak köszönhetően tökéletes fényáramlást biztosítanak a rendkívüli napvédő tulajdonságuk mellett!