Bejárati ajtók / műanyag

Műanyag bejárati ajtók

A GIL műanyag bejárati ajtó egyszerre ötvözi a biztonság, a funkcionalitás és a szemet gyönyörködtető dizájn tökéletes egyvelegét. Minden termékünkhöz átlag feletti élettartam dukál, amelynek köszönhetően évtizedekig oltalom tudhatjuk családunkat és vagyontárgyainkat. Ennek természetesen a rendszeres karbantartás is feltétele a megfelelő gyártás és szakszerű beépítést követően. Egy GIL ajtó megjelenésére pedig garantáltan minden szomszéd a csodájára jár majd: vegyen részt ingyenes tanácsadásunkon!
Jó ajtón kopogtat

Fa ablakok a legjobb minőségben

Ha fontos szempont a biztonság, válasszon olyan bejárati ajtót, amely bámulatosan masszív profillal rendelkezik: a tokban és a szárnyban egyaránt 3 mm falvastagságú acélmerevítéssel, a fő kamrákban pedig pirhabtöltéssel. Biztonsági fokozat: RC2. Van ilyen? A GIL műanyag bejárati ajtóknál mindez alap.
Nem elhanyagolható szempont az átlagon felüli élettartam, a kitűnő zaj- és hőszigetelés, továbbá, hogy az ajtó külső és belső fele eltérő lehet, és kívánságra ujjlenyomat-olvasóval vagy távirányítással nyitható. Ilyesmire gondolt? Akkor jó ajtón kopogtat: nálunk biztosan megtalálja, amit keres.
Technikai jellemzők
leírás

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Profil

Kizárólag „A”-osztályos profil, a tokban és szárnyban 3 mm vastagságú acél zártszelvény merevítéssel, a fő kamrákban extra PIR-hab szigeteléssel.
Beépítéshez különböző RAL-szisztémájú beépítési módozatok javasoltak.

Hőszigetelés

Uw = 0,95 W/m2K -ig

Ajtólap

Falcos ajtószárny.
HPL vagy egy- illetve kétoldalon szárnytakarásos alumínium betétekkel, esetleg fóliázott felülettel

Vasalat, zárszerkezet

Tokon, szárnyon végigfutó acél zárlemez, 2 csapos 2 kampós RC2 biztonsági vasalat.
Kívül kilincses, tolópajzsos vagy elektromos működtetésű zár – ujjlenyomat olvasóval, okos otthon funkcióval.
Belül rozettás, rozsdamentes kilincs.

Miben más egy GIL műanyag bejárati ajtó?

GIL műanyag bejárati ajtó: maximális biztonság

Ha fontos szempont a biztonság, akkor a GIL műanyag ajtót Önnek találták ki! Termékeink bámulatosan masszív profillal rendelkeznek: a tokban és a szárnyban egyaránt 3 falvastagságú acél zártszelvény merevítéssel, a fő kamrában pedig extra PIR-hab szigeteléssel. Cégünk által használt standard védelmi fokozat (2 csapos 2 kampós RC2 biztonsági vasalat) a hagyományos nyílászáróknál kiváltság – egy GIL műanyag ajtó esetében azonban alapfelszereltség. Ráadásul igény szerint még jobban növelhető termékeink biztonsága, miután lehetőség van akár ujjlenyomat-olvasót, biztonsági üveget, ajtócsukót, de még szemírisz-érzékelőt is beszerelni.

Kényelmes GIL műanyag nyílászárók a luxuskényelemért

Nem elhanyagolható továbbá komfortérzet szempontjából egy ajtónál a megfelelő zajvédelem és hőszigetelés sem. Előbbi a nyugalom, míg utóbbi a kellemes közérzet érdekében kritikus – ezért ezeken nem érdemes spórolni. A GIL bejárati ajtó nem mindennapi tulajdonságokkal büszkélkedhet: a szigetelés és a felületkezelés tekintetében is átlag feletti értékeket, valamint hatékony külső behatások elleni védelmet garantálnak. Amennyiben Ön a nyugalom, a kényelem és a csend megszállottja, a GIL bejárati ajtó tökéletesen megoldást kínál a maximális komfortérzetének biztosításáért.

GIL bejárati műanyag ajtó: lenyűgöző dizájn

A GIL bejárati ajtó műanyag változata mellett nem lehet úgy elmenni, hogy az ember ne csodálná meg egy percre páratlan esztétikai kialakítását. Egy klasszikus barna műanyag bejárati ajtó beépítéssel például egyszerre tiszteleg a régmúlt idők bájának, valamint a modern, letisztult megjelenésnek. Természetesen azonban számos egyéb tónusban megrendelheti tőlünk nyílászáróját. Amennyiben a patinás GIL műanyag bejárati ajtó barna színétől eltérőt szeretne választani, úgy kérhet ajánlatot egy másik árnyalatra is.

Cégünk kimondottan gondot fordít ügyfeleink igényeinek érvényre juttatására, legyen szó műanyag bejárati ajtó méretre gyártás, kialakításbéli kívánalom, esetleg vágyott színárnyalat megoldásokról. Minden tekintetben a rugalmas ügyfélkezelés hívei vagyunk – Ön azt szeretné, hogy a bejárati ajtó kinti és benti fele eltérő legyen? Hatalmas hazai és külföldi területen szerzett rutinunknak köszönhetően a legkényesebb kívánalmaival is nyitott fülekre talál. Szemezgessen a szemet gyönyörködtető GIL műanyag bejárati ajtó képek közül weboldalunkon – merítsen ihletet referenciáinkból!

Kiváló érték mellett megfizethető műanyag ajtó árak

A minőségnek nem kell feltétlenül megfizethetetlennek lennie, azonban mindig gyanakodjunk a feltűnően olcsó nyílászárókra. A GIL műanyag bejárati ajtó árak nem a legolcsóbb kategóriát képviselik, viszont mindegyik nyílászárónk bizonyítottan kiállja az idő próbáját. Elvégre Ön sem 5 évre, hanem évtizedekre tervez bejárati ajtójával, nem igaz? Termékpalettánk kiváló ár-érték arányú műanyag bejárati ajtókat foglal magába, amelyekkel később rengeteg időt, pénzt és kellemetlenséget takaríthat meg.

GIL műanyag bejárati ajtó nagy szakértelemmel

A GIL 1998 óta foglalkozik rendkívül magas szakmai tartalmú nyílászárókkal: ez idő alatt mindvégig a kompromisszummentes minőséget tartottuk szem előtt. Tapasztalt szakembergárdánk minden tagja a mérnököktől a beépítő kollégákon át a karbantartó munkatársakig pontosan tisztában vannak a GIL termékek legapróbb részleteivel is. Így képesek folyamatosan átlag feletti munkavégzést produkálni, amely eredménye az elmúlt több, mint 20 évben elvégzett számtalan sikeresen projekt. Tudjuk, hogy csakis minőségi ajtó telepítéssel lehet kihozni a termékből a teljes potenciálját – mi ezt is biztosítjuk Önnek.

Megválaszolatlan kérdései vannak? Akkor keresse segítőkész kollégáinkat: vegye fel velük a kapcsolatot!