Ablakok / Fa ablakok

Fa ablakok

A fából készült nyílászárónak az érzete, illata és kinézete igazán egyedülálló hangulatot áraszt, amely egészen különleges élménnyel ajándékoz meg. Sok fa ablak borovi fenyőből készül, azonban a GIL erről is mást gondol. Termékeinkhez egy patinás, 350 éves Németországi faipari cégnek a speciálisan tömbösített, többrétegű alapanyagait használjuk fel. A GIL fa nyílászáró élettartama, szerkezete és megjelenése átlag feletti színvonalat képvisel, amely a legkényesebb biztonsági és esztétikai igényeket is kielégíti. Nyisson GIL fa ablakot egy új világra: keressen minket bizalommal!
Természetesen a legjobb
Sok faablak borovi fenyőből készül, ám a GIL erről is mást gondol. Mi Németország egyik patinás, 350 éves faipari cégének különböző, speciálisan tömbösített, többrétegű anyagát használjuk fel. A faanyagok olyan minőségi szintet képviselnek, hogy van, amelyikre 50 év garanciát is adunk.
Aggódik a környezet miatt? Megnyugtatjuk: az anyagok kizárólag telepített erdőségekből származnak. A fenntarthatóság mellett a túlszárnyalhatóság is szívügyünk: a GIL faablakok szerkezete, élettartama, megjelenése is átlagon feletti. Ha a legjobbat keresi, legjobb, ha felkeresi bemutatótermünket.
Technikai jellemzők
leírás

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Profil

4 rétegben tömbösített, hossztoldott vagy toldásmentes faanyagok.
Valódi gumitömítés (nem műanyag) a tokban és szárnyban.
Extra magasság és szélesség esetén statikailag erősített frízek felhasználása. A szárnyon szárnyperem takaró, a tokon vízvető gondoskodikk a kényes felületek extra védelméről.

Hőszigetelés

Ug = 0,5 W/m2K esetén Uw=0,78 W/m2K.
Hőszigetelt üvegezés, melegperemes távtartóval.

Funkciók

Fix, nyíló, bukó, nyíló-bukó, egy- illetve többszárnyú.
RC1, RC2 ill. RC3 biztonsági vasalat.
Beépítéshez különböző RAL-szisztémájú beépítési módozatok javasoltak.

Felületkezelés

5 rétegben: 2x mártott, 3x nagynyomáson szórt felület.
Lazúros vagy fedőfestékek széles választéka.

Mit nyújt egy GIL fa ablak?

Fa ablak garantált minőséggel, átlag feletti élettartammal

Termékeink csakis a legkiválóbb, 4 rétegben tömbösített, hossztoldott vagy toldásmentes faanyagokból készülnek, amelyek garantáltan kiállják az idő próbáját. Alap esetben a külső réteg minőségi vörösfenyő, míg a belső három réteg lucfenyő vagy eukaliptusz. Előbbi hatékonyan végi a belső rétegeket, amelyek pedig stabilizálnak és remekül hőszigetelnek. Emellett további alapanyagaink között említhető még az eukaliptusz (Red Grandis), Douglas fenyő, tölgy és egyéb egzóták.

A szárnyon szárnyperem takaró, a tokon vízvető gondoskodik a kényes felületek extra védelméről. Mindegyik faanyag olyan minőségi szintet képvisel, amelyekben maximálisan megbízunk: egyes alapanyagokra akár 50 év garanciát is vállalunk.

Precíz felületkezelés, számtalan funkcionális lehetőség

Felhasznált alapanyagaink még felületkezelés nélkül is többszörös élettartammal rendelkeznek versenytársaihoz képest. Azonban egy 5x felületkezelt GIL fa ablak még ezt az időt is túlszárnyalja. A gondosan kezelt felszínnek köszönhetően a fagyás-magas hő tűrésük egyedülálló, és hosszú évek múltán sem mennek tönkre. Ami pedig a GIL fa ablak funkcióit tekinti: a tervezésnél a megrendelői elképzelések élveznek prioritást, legyen szó fix, nyíló, bukó, nyíló-bukó, vagy akár többszárnyú nyílászáróról. 

Környezetbarát gyártási folyamatok és alapanyagok

Akik fokozott figyelmet fordítanak környezetükre, azoknak sem kell aggódniuk, miután faanyagaink kizárólag telepített erdőségekből származnak. Egyenesen a bajor erdőből érkeznek a GIL fa ablak gyártás során felhasznált anyagok, de ügyfeleink akár telepített erdőgazdálkodásból származó trópusi fajtákat is igényelhetnek.

A természetes alapanyagok és a környezetbarát technológiák mind-mind hozzájárulnak a harmonikus élethely kialakításához az ott lakók és utódaik számára. A legoptimálisabb energiafelhasználás mellett igyekszünk a fejlődés elvét szem előtt tartva igazodni az ingatlan sajátosságaihoz. Bizonyos alapanyagainkra a profil beszállító partnerünk akár 50 év garanciát vállal, ha az nem érintkezik közvetlenül a talajjal.

Fényűző megjelenéssel egybekötött biztonság

Ön egyéni preferenciái szerint kérhet ajánlatot számos lazúros vagy fedőfesték színárnyalatra, hogy érvényre juttathassa sajátos stílusát. A GIL fa ablak megrendelhető egyedi méretben különböző prémium faanyagokból, amelyekkel otthona már messziről ki fog tűnni a szomszéd épületek közül. Az általunk képviselt esztétika és külcsín egyedülállóan páratlan a piacon: Ön pedig mind a faanyagok, mind a színek, mind pedig funkcionalitás tekintetében számtalan variációs lehetőséggel rendelkezik.

GIL fa ablak: miért minket válasszon?

Az innovatív megoldások hívei vagyunk

Folyamatosan korszerű és modern eljárásokat kutatunk, hogy azokat a gyakorlatban is alkalmazhassuk termékeinknél. A minőséget javító fejlesztési törekvéseinknek köszönhetően tudunk mindig kimagasló tulajdonságokkal rendelkező GIL fa ablakokat kínálni partnereinknek.

Kifogástalan fa ablak tervezés, beépítés és karbantartás

Akárcsak mérnökeink, úgy beépítő csapatunk és karbantartó kollégáink is gyorsan és lelkiismeretesen dolgoznak. Az általunk képviselt elvekhez méltó minőségben végzik el a munkát, amelyért minden esetben felelősséget is vállalunk.

GIL fa ablak kiváló ár-érték aránnyal

Fából készült nyílászáróink a minőség diadalát jelentik az idő felett. Főként Nyugat-Európai sztenderdekhez szoktunk, és ugyanazt a színvonalat képviseljük Magyarországon is. Meglévő partnereink már tudják, hogy az általunk kalkulált GIL fa ablak ár az átlagnál jóval magasabb minőséggel és élettartammal párosul.

Tanácsadással szolgálunk

A GIL igyekszik partnerei számára minden tekintetben maximális segítséget nyújtani – ide tartozik lakberendezési tanácsadásunk is. Tudjuk, hogy egy fa ablak stílusának a kiválasztása nagymértékben befolyásolja az épület dizájnját: mi segítünk Önnek megvalósítani álmai otthonát.

Minőségi GIL fa ablak kiegészítőkre is kérhet ajánlatot

Kínálati palettánkban a minőségi GIL fa ablakok mellett egyéb hasznos és dekoratív elemmel emelheti az ingatlan értékét. Amennyiben Önnek prémium zsaluzia, zsalugáter, redőny vagy akár rovarhálóra lenne szüksége, akkor sem kell máshová mennie. Strapabíró és páratlan megjelenésű termékeinkben biztosan nem fog csalódni.

További kérdései lennének? Akkor bátran vegye fel a kapcsolatot segítőkész kollégáinkkal!