Ablakok / Fa ablakok

Fa ablakok

A fából készült nyílászárónak az érzete, illata és kinézete igazán egyedülálló hangulatot áraszt, amely egészen különleges élménnyel ajándékozza meg. A legtöbb fa ablak borovi fenyőből készül, azonban a GIL itt is szintet lépett. Termékeinkhez egy patinás, 350 éves németországi faipari cégnek a speciálisan tömbösített, többrétegű alapanyagait használjuk fel. A GIL fa nyílászáró élettartama, szerkezete és megjelenése átlag feletti színvonalat képvisel, amely a legkényesebb biztonsági és esztétikai igényeket is kielégíti. Nyisson GIL fa ablakot egy új világra: keressen minket bizalommal!

A fa ablakok varázsa: stílus és funkcionalitás az otthonában

A fa ablakok népszerűsége folyamatosan nő, és ez nem véletlen. Ezek a nyílászárók nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem rendkívül fenntarthatóak is, így tökéletes választást jelentenek, ha ötvözni kívánja otthonában a természetes szépséget és a környezettudatosságot.
A prémium minőségű fa nyílászárók nemcsak esztétikai értékkel bírnak, hanem kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal is rendelkeznek, amelynek köszönhetően jelentősen csökkentheti az energia költségeit.
A fa ablakok további előnye, hogy széles kínálatot biztosítanak. Számos méret, forma és szín közül választhat, aminek köszönhetően megtalálhatja az otthonához legjobban illeszkedő megoldást, legyen szó klasszikus vagy modern stílusról. Tartósságuk és hosszú élettartamuk szintén kiemelkedő, amihez megfelelő karbantartás is szükséges.

Fa ablakok a legjobb minőségben

Sok fa ablak borovi fenyőből készül, ám a GIL ezen a téren is a legjobbra törekszik: Németország egyik patinás, 350 éves faipari cégének különböző, speciálisan tömbösített, többrétegű anyagát használjuk fel. A faanyagok olyan minőségi szintet képviselnek, hogy van, amelyikre 50 év garanciát is adunk.

Prémium fa ablakok: környezetbarát megoldások

Aggódik a környezet miatt? Megnyugtatjuk: az anyagok kizárólag telepített erdőségekből származnak. A fenntarthatóság mellett a prémium minőség is a szívügyünk: a GIL fa ablakok szerkezete, élettartama, megjelenése átlagon feletti. Győződjön meg erről Ön is, keresse fel bemutatótermünket!

Fa ablakok technikai jellemzői

leírás

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Profil

4 rétegben tömbösített, hossztoldott vagy toldásmentes faanyagok.
Valódi gumitömítés (nem műanyag) a tokban és szárnyban.
Extra magasság és szélesség esetén statikailag erősített frízek felhasználása. A szárnyon szárnyperem takaró, a tokon vízvető gondoskodikk a kényes felületek extra védelméről.

Hőszigetelés

Ug = 0,5 W/m2K esetén Uw=0,78 W/m2K.
Hőszigetelt üvegezés, melegperemes távtartóval.

Funkciók

Fix, nyíló, bukó, nyíló-bukó, egy- illetve többszárnyú.
RC1, RC2 ill. RC3 biztonsági vasalat.
Beépítéshez különböző RAL-szisztémájú beépítési módozatok javasoltak.

Felületkezelés

5 rétegben: 2x mártott, 3x nagynyomáson szórt felület.
Lazúros vagy fedőfestékek széles választéka.

Mitől különlegesek a GIL fa ablakok?

Fa ablak garantált minőséggel, kimagasló élettartammal

Termékeink csakis a legkiválóbb, 4 rétegben tömbösített, hossztoldott vagy toldásmentes faanyagokból készülnek, amelyek garantáltan kiállják az idő próbáját. Alap esetben a külső réteg minőségi vörösfenyő, míg a belső három réteg lucfenyő vagy eukaliptusz. Előbbi hatékonyan védi a belső rétegeket, amelyek stabilizálnak és remekül hőszigetelnek. A további alapanyagaink között említhető az eukaliptusz (Red Grandis), Douglas fenyő, tölgy és egyéb egzóták.

A szárnyon szárnyperem takaró, a tokon vízvető gondoskodik a kényes felületek extra védelméről. Mindegyik faanyag olyan minőségi szintet képvisel, amelyekben maximálisan megbízunk: egyes alapanyagokra akár 50 év garanciát is vállalunk.

Precíz felületkezelés, számtalan funkció

Felhasznált alapanyagaink felületkezelés nélkül is többszörös élettartammal rendelkeznek a versenytársakhoz képest. Azonban egy 5x felületkezelt GIL fa ablak még ezt az időt is túlszárnyalja. A gondosan kezelt felszínnek köszönhetően a fagyás-magas hő tűrésük egyedülálló, és hosszú évek múltán sem mennek tönkre. Ami pedig a GIL fa ablak funkcióit tekinti: a tervezésnél a megrendelői elképzelések élveznek prioritást, legyen szó fix, nyíló, bukó, nyíló-bukó, vagy akár többszárnyú nyílászáróról.

Környezetbarát gyártási folyamatok és alapanyagok

Akik fokozott figyelmet fordítanak környezetükre, azoknak sem kell aggódniuk, hiszen faanyagaink kizárólag telepített erdőségekből származnak. Egyenesen a bajor erdőből érkeznek a GIL fa ablak gyártás során felhasznált anyagok, de akár telepített erdőgazdálkodásból származó trópusi fajtákat is igényelhet.

A természetes alapanyagok és a környezetbarát technológiák mind-mind hozzájárulnak a harmonikus otthon megteremtéséhez. Arra törekszünk, hogy a fa ablak a legoptimálisabb energiafelhasználást biztosítsa, illetve az ingatlan sajátosságaihoz maximálisan alkalmazkodjon. Bizonyos alapanyagainkra a beszállító partnerünk akár 50 év garanciát is vállal.

Személyre szabott megjelenés

Az egyéni elvárásait teljes mértékben kiszolgálja a fa ablak: számtalan lazúros vagy fedőfesték színárnyalat közül válogathat, egyedi méretekben, különböző prémium fa anyagokból készítheti el a nyílászárót, amivel kitűnhet a környezetéből, és érvényre juttathatja stílusát.

Miért érdemes a GIL fa ablakait választani?

Innovatív megoldások

Folyamatosan fejlesztünk, korszerű és modern eljárásokat kutatunk, hogy azokat a gyakorlatban is alkalmazhassuk. A minőséget javító fejlesztési törekvéseinknek köszönhetően mindig kimagasló tulajdonságokkal rendelkező GIL fa ablakokat tudunk kínálni vevőinknek.

Szakszerű fa ablak tervezés, beépítés és karbantartás

Akárcsak mérnökeink, úgy a fa ablakok beépítését végző csapatunk, és karbantartó kollégáink is gyorsan és lelkiismeretesen dolgoznak. Az általunk képviselt elvekhez méltó minőségben végzik el a munkát, amelyért minden esetben felelősséget is vállalunk.

GIL fa ablak kiváló ár-érték aránnyal

Fából készült nyílászáróink prémium minőséget képviselnek: a nyugat-európai színvonalat a hazai piacon is képviseljük. Visszatérő ügyfeleink már tudják, hogy az általunk kalkulált GIL fa ablak ár az átlagnál jóval magasabb minőséggel és élettartammal párosul.

Tanácsadással segítjük a választást

A GIL igyekszik az ügyfelei számára minden tekintetben maximális segítséget nyújtani: ide tartozik lakberendezési tanácsadásunk is. Tudjuk, hogy egy fa ablak stílusának a kiválasztása nagymértékben befolyásolja az épület dizájnját: segítünk megvalósítani álmai otthonát.

A kiegészítőket is beszerezheti a GIL-nél

Kínálati palettánkban a minőségi GIL fa ablakok mellett számos minőségi kiegészítőt is találhat. Amennyiben prémium zsaluzia, zsalugáter, redőny vagy rovarhálóra lenne szüksége, akkor sem kell máshová mennie. Hosszú élettartamot és páratlan megjelenést biztosítanak ezek a termékeink is – győződjön meg erről Ön is!

Látogasson el hozzánk – egy személyes találkozó és igényfelmérés után bővebb információval tudunk szolgálni Önnek a pontos vételárat illetően.

További kérdései merültek fel? Keresse szakértő kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!