Tetőtéri ablak

A GIL tetőtéri ablak nemcsak kényelmes használatot, hanem egyedi és stílusos megjelenést garantál minden ingatlan számára. A funkcionalitás és biztonság tökéletes egyvelegét alkotják tetőablak variációink, amelyekkel hatékonyan tarthatjuk fent otthonunk energetikai egyensúlyát. Termékeink több, mint két évtized tapasztalatának és a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően átlag feletti élettartammal rendelkeznek. Döntsön a minőség egy új szintje mellett, és ismerje meg a GIL tetőtéri ablakok világát: vegyen részt szakmai konzultációnkon!

GIL tetőtéri ablak: miben más, mint a többi?

Többszörös élettartamú tetőablakok

Termékeink minőségét illetően nem ismerünk kompromisszumokat. Tetőtéri ablak típusaink kiállják az idő próbáját, miután csúcsminőségű alapanyagokból, valamint magas színvonalú gyártási technológiával készülnek. Nyílászáróinkat folyamatosan teszteljük és fejlesztjük, hogy még inkább megfeleljenek ügyfeleink elvárásainak. Egy GIL tetőtéri ablak kiugróan magas biztonsági, stabilitási és időjárás-állósági mutatókkal büszkélkedik, így hosszú évek múltán sem okoznak majd csalódást.

Tetőtéri ablak briliáns mérnöki megoldásokkal

Tetőtéri ablakaink számos típusban és kialakításban állnak rendelkezésre vásárlóink számára. Mérnökeink eddig több tucat innovatív megoldást alkalmaztak már ablakaink, valamint bejárati és beltéri ajtóink tervezése során, így Ön igazán egyedi tetőtéri ablakok közül válogathat. Kínálatunkban többféle anyagból készült termékek is elérhetők, többek között fa tetőtéri ablak típusok vagy műanyag tetőtéri ablakok.

Egy GIL tetőtéri ablak a merevítéseknek köszönhetően évek múltán sem deformálódik, hanem ugyanolyan stabilan tartja formáját. Amennyiben a szokásostól eltérő paraméterekkel szeretné megrendelnie választott tetőablakát, akkor sem kell majd semmilyen felárral számolnia.

Tetőtéri ablak beépítés

Szemet gyönyörködtető tetőtéri ablak dizájn

Tetőtéri ablakainkat messziről is fel lehet ismerni, miután semmivel sem összetéveszthető küllemmel bírnak. A letisztult és modern dizájn minden ingatlant igazi luxusmegjelenéssel ruház fel, hatalmas üvegfelületei pedig bőséges mennyiségű természetes fényt biztosítanak a helyiségnek. A padlásteret igazán élhető, komfortos tetőtérré formálják át termékeink, széles választékunk segítségével pedig bárki egyedivé alakíthatja otthonának ezen részét.

Miért érdemes a GIL-Trade Kft.-t választani?

Hatalmas szakmai tapasztalat

Cégünk immár több, mint 23 éve szolgálja ki ügyfeleit csúcsminőségű nyílászárókkal és árnyékolókkal. Projektjeink harmada külföldön zajlott, ami során fel kellett vennünk a versenyt a nyugat-európai ablakgyártó vállalatokkal. Az ott szerzett szakmai tudást és tapasztalatot Magyarországon is igyekszünk kamatoztatni, hogy a legmagasabb színvonalat nyújthassuk ügyfeleinknek. Beszállítóink esetében ugyanúgy megköveteljük a kifogástalan minőséget és szakmai hozzáértést, hogy Önnek minden tekintetben csakis a legjobbal tudjunk szolgálni.

Szakszerű, precíz és dinamikus telepítés

Csapatunk minden tagja magasan képzett szakember, és ismerik a GIL ablak és ajtó típusok minden apró részletét és mechanizmusát. Több, mint két évtized alatt rengeteg sikeresen elvégzett tetőtéri ablak telepítéssel büszkélkedhetünk, így nem okoz gondot számunkra semmilyen megbízás. A beépítést ugyanolyan komolyan vesszük, mint termékeink minőségét javító fejlesztéseket – más szóval gyorsan és lelkiismeretesen dolgozunk. A határidőket minden alkalommal tiszteletben tartjuk, így Önnek nem kell aggódnia amiatt, hogy esetleg megcsúszik projektjével.

Jól szigetelő tetőtéri ablakok

Tetőtéri ablak árak: mennyibe kerülnek?

Az általunk kínált tetőablakok árak tekintetében igen széles skálán mozognak, mivel a pontos összeg több tényezőtől is függ. Egy GIL tetőablak ár a felhasznált alapanyag, a működtetési vagy szigetelési tulajdonságok, a különféle biztonsági funkciók és egyéb hasonló paraméterek alapján változik. A felhasznált alapanyagok is alakítják a végösszeget: egy műanyag tetőablak ár például alacsonyabb, mint egy patinás fából készült változat. Vegyen részt személyes konzultációnkon, és egy előzetes egyeztetés után pontosabb árat tudunk Önnek mondani.

Megválaszolatlan kérdései lennének? Akkor bátran keresse segítőkész kollégáinkat: lépjen velük kapcsolatba!