Bejárati ajtók / Fa

Bejárati ajtók fából

Egy fa bejárati ajtó megkapó szépsége minden tekintetet magával ragad. A GIL a felhasznált patinás faanyagokat egy 350 éves németországi faipari vállalattól szerzi be – számunkra ugyanis nem létezik jobb megoldás, mint az ott tömbösített, rétegelt matériák. A csúcstechnológiás gyártási folyamatoknak köszönhetően pedig nyílászáróink megjelenésükben és élettartamukban is a legmagasabb színvonalat képviselik. Vegyen részt ingyenes tanácsadásunkon, és ismerje meg a GIL bejárati ajtó fa változatainak összes előnyét!

Megkapó szépség
Vannak utazók, akik jártukban-keltükben szinte kizárólag bejárati ajtókat fotóznak – és ezek döntően faajtók. Mert van ebben az anyagban valami, ami vonzza a tekinteteket. A természetes szépség. A GIL fából készült ajtói is ennek köszönhetik népszerűségüket. Találkozzunk, és ismerje meg a lehetőségeket.
A felületkezelés véd a gombák és rovarok ellen. A fedőbevonat a RAL-színskála bármelyik árnyalatában kérhető, hogy összhangban legyen a környezettel. Az üvegbetétek készülhetnek biztonsági üvegből, és álosztós, Tiffany- vagy katedrálüveg emelheti a bejárati ajtó fényét. A többit majd személyesen.

GIL-Trade fából készült nyílászárók: miért érdemes minket választani?

GIL bejárati ajtók fából: tradíció és szakértelem

A GIL több, mint 20 éve foglalkozik bejárati ajtókkal, amelyek átlag feletti szakmai tartalommal rendelkeznek. Csapatunk minden tagja mérnökeinktől kezdve a telepítést végző kollégáinkon át karbantartóinkig pontosan ismerik nyílászáróink működését és tulajdonságait. A ránk bízott projekt végeredménye így minden alkalommal kifogástalan és időtálló lesz. Tekintélyes tapasztalatunk, tűpontos munkavégzésünk és minőségi fa kültéri ajtó variációink minden esetben könnyedén teljesítik – sok esetben túl is szárnyalják – a felhasználói elvárásokat. Ha most építkezik, netán felújítaná kül- vagy beltéri nyílászáróit, érdemes már a tervezési fázisban kikérni szakértőink tanácsát.

Prémium minőségű bejárati fa ajtó kínálat

A GIL kültéri fa ajtók egyet jelentenek a kompromisszummentes minőséggel – élettartamuk nem években, hanem évtizedekben mérhető. Az általunk forgalmazott összes bejárati faajtó maximálisan képes kiszolgálni mindenki igényét a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is. A gondos felületkezelésnek köszönhetően pedig nem kell félnie attól sem, hogy termékeink a gombák és rovarok miatt idő előtt károsodnának. Fa ajtó repertoárunkhoz csak és kizárólag prémium alapanyagokat használunk fel, amelyeknél nem ritka az 50 év gyártói garancia sem.

Termékeinket emellett folyamatosan fejlesztjük és keressük az innovatív megoldásokat, amelyeket módszeresen be is építünk gyakorlatainkba. A bejárati ajtók esetében mindig hangsúlyozzuk a biztonság kérdését is – termékeink ezért számos különböző védelmi funkciókkal is igényelhetők. Egy GIL fa biztonsági bejárati ajtó így nemcsak a természeti behatások, hanem a betörők ellen is hatékony védelmet nyújt szeretteinknek és értékeinknek.

Szemet gyönyörködtető ajtómodellek

A fa a legrégebbi anyag, amelyet egy ház építésénél vagy felújításánál használunk, így nem csoda töretlen népszerűsége. Egy GIL termék megjelenése semmi máshoz nem hasonlítható, legyen az klasszikus fa bejárati ajtó, modern fa bejárati ajtó vagy akár rusztikus fa bejárati ajtó. Üveges fa bejárati ajtó is rendelhető tőlünk – az üvegbetétek készülhetnek álosztós, biztonsági, Tiffany- vagy katedrálüvegből, amelyek mind-mind emelik kültéri nyílászárójának esztétikai értékét.

Felsorolni is nehéz lenne a variációs lehetőségek számát, ha fa bejárati ajtóinkról van szó. Ez igaz a formaviláguktól kezdve a színárnyalaton át egészen az egyéni kialakításbeli igényekig. Célunk, hogy mindenki otthonát az ízlésüknek leginkább megfelelő ajtó ékesítse, ezért kimondott gondot fordítunk ügyfeleink minden óhajára.

GIL ajtók a folyamatos komfortérzetért

A kiváló minőség és a gyönyörű megjelenés mellett legalább ugyanolyan fontos egy bejárati ajtó esetében a megfelelő hő- és zajszigetelés. Termékeinkkel biztosíthatja a csendet és nyugalmat otthonában, miután kiemelkedő szigetelési mutatókkal büszkélkedhetnek. Lakjunk akár a belváros szívében, egy forgalmasabb út mellett vagy az átlagnál hidegebb/melegebb éghajlati övezetben, egy GIL ajtó teljesen mértékben képes kiszolgálni gazdája minden kényelmi igényét.

Fa bejárati ajtó árak: mire lehet számítani?

Egy bejárati ajtó esetében különösen fontos a megkérdőjelezhetetlen minőség, miután egyszerre szépnek, tartósnak és biztonságosnak is kell lennie. Ugyan a piacon találhatunk kimondottan olcsó változatokkal, azonban ezek pontosan annyit is érnek, és nem is lehet rájuk túl hosszú ideig számítani. Termékeink kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek: ez annyit jelent, hogy megfizethető GIL ajtóárak mellett minden ügyfelünk számára átlag feletti minőséget és több évtizedes megbízható működést garantálnak. Látogasson el hozzánk – egy személyes találkozó és igényfelmérés után bővebb információval tudunk szolgálni Önnek a pontos vételárat illetően.

További kérdései merültek fel? Akkor keresse szakértő kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!