Ablakok / Műanyag ablakok

Műanyag ablak

A jól megválasztott GIL műanyag ablak több évtizedes befektetés. Az általunk használt kiváló anyagok és az innovatív technológiák felhasználásával a GIL műanyag ablak párját ritkítóan minőséggel büszkélkedhet. Nem mellesleg dizájn tekintetében is kiemelkedik a tömegből, és akkor még nem is beszéltünk a precíz és gondos beépítésről. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és találkozzunk bemutatótermünkben, ahol Ön is megismerheti a GIL nyílászárók összes előnyét!

TARTÓS GIL MŰANYAG ABLAK

Jóval nagyobb élettartammal rendelkezik a piacon található többi nyílászárótól. Gondoljon úgy rá, mintha fogtuk volna a Magyarországon kapható legjobb ablakok egyikét, és innovatív technológiákkal a többszörösére növeltük volna az eredeti műanyag ablak minőségét. Ez igaz mind szerkezeti, mind anyagtulajdonságaira is, így egy GIL nyílászáróval nyugodtan tervezhet akár 30-40 évvel előre, és még azon túl is.

MŰANYAG ABLAK KÖZÉPTÖMÍTÉSSEL

A hagyományos szélsőtömítéses ablakrendszerrel szemben a GIL műanyag ablak profilok „A” osztályos középtömítéses kivitellel készülnek. A nagyobb mértékű tok és szárnytömítésnek köszönhetően sokkal jobban hőszigetel, valamint elfelejthetjük a rozsdát is. Koextrudált helyett gumitömítést alkalmazunk, mert előbbi az UV hatásától tönkremegy, míg a gumi jóval tovább ellenáll a káros sugaraknak.

A tokmerevítéssel sem spóroltunk, miután 5x-öse egy átlagos műanyag nyílászáróénak, így a tartóssághoz és a strapabírásához nem férhet kétség. Egy GIL ablak nem deformálódik, évek után is ugyanolyan stabilan és magabiztosan tartja eredeti formáját. Amellett pedig, hogy évtizedekig gyönyörű állapotban szolgálja tulajdonosát, a betörések ellen is hatékony védelmet eszközöltünk a gyártás során a több helyen rögzített, fém záró pontokkal és biztonsági vasalatokkal.

Milyen típusú GIL műanyag ablakok közül válogathat?

Bámulatos kilátások

GIL 7000 Thermo

A GIL 7000 Thermo műanyag ablak Európa legjobb profilrendszeréből készült, és magasan meghaladják az elvárt és kívánt műszaki színvonalat. A világon bármelyik passzív épületbe beépíthető, a purhabos profil pedig páratlan hőszigetelést tesz lehetővé. A GIL műanyag ablak árak beépítéssel együtt ezen típusú nyílászáróinknál a legkedvezőbbek, miközben természetesen egy tapodtad sem engedünk az általunk elvárt minőségből.

Melegperemes üvegezést használunk, konkrétan 3 üvegréteggel, köztük 14 és 18 mm távolságot szigorúan betartva. Emiatt ugyanis a már amúgy is remek hőszigetelési tulajdonságokat még inkább fokozni tudjuk, az üvegek közti távtartók minden hőhidat megszüntetnek. Ön dönthet egy- vagy kétszárnyú műanyag ablak mellett, azonban a funkciókat tekintve itt még nem ért véget a történet: fix, nyíló, bukó, nyíló-bukó változatot is igényelhet. A hamisítatlan GIL műanyag ablak dizájnról pedig a porszórt alumínium borítás gondoskodik, amelyre 30 év garanciát is vállalunk.

Technikai jellemzől

leírás

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Profil

Kizárólag „A”-osztályos, középtömítéses rendszer.
Valódi gumitömítés (nem műanyag) a tokban és szárnyban

Hőszigetelés

Ug = 0,6 W/m2K esetén Uw=0,85 W/m2K
Hőszigetelt üvegezés, melegperemes távtartóval

Funkciók

Fix, nyíló, bukó, nyíló-bukó, egy- illetve többszárnyú
RC1, RC2 ill. RC3 biztonsági vasalat

Beépítés és egyéb jellemzők

Különböző RAL-szisztémájú beépítési módozatok javasoltak
Fehér, fóliázott és akár porszórt alumínium borítás a külső oldalon fólia árban

Rejtett értékek

GIL 9000 Thermo

A GIL 9000 Thermo műanyag nyílászáró a 7000-es Thermo ablak összes tulajdonságával rendelkezik, amelyet 1-2 extrával is megbolondítottunk. Bátran ki merjük jelenteni, hogy egész Európában a legjobb hőszigetelési termékkel rendelkezik. Magabiztosságunk termékeink megbízhatóságát illetően a korszerű gyártási folyamatokból, a GIL 9000 Thermo ablak páros üvegű kiviteléből és dupla purhab tokbetétéből fakad. Passzív házakba egyaránt rakható, amely művelethez különböző RAL-szisztémájú beépítési módozatokat javaslunk.

GIL MŰANYAG ABLAK GYÁRTÁS: MIBEN VAGYUNK MÁSOK?

  • Csakis a legjobbal elégszünk meg minden téren, legyen szó a felhasznált alapanyagokról, a gondos tervezésről, a precíz beépítésről vagy az ízléses dizájnról. Csakis így rendelkezhetnek ugyanis a GIL műanyag ablakok kiugróan magas biztonsági, stabilitási és időjárás-állósági mutatókkal.
  • Több évtizedes külföldi és hazai tapasztalattal rendelkezik felkészült csapatunk, így semmilyen műanyag ablak méretre gyártás vagy telepítés nem okoz gondot számukra. Fel kellett nőnünk a Nyugat-Európai színvonalhoz, és ezen megszerzett tudásunkat nyújtjuk ügyfeleinknek idehaza is, legyen szó ablakról, bejárati ajtóról vagy zsaluziáról.
  • A GIL műanyag ablakok nem igényelnek szinte semmilyen karbantartást, legyen szó bármelyik típusról. Az átlag feletti élettartamhoz pedig minden esetben szemet gyönyörködtető, letisztult dizájn kíséri. Szeretné élőben megtapasztalni a termékeink kínálta előnyöket és szépséget? Akkor látogasson el bemutatótermünkbe, ahol segítőkész szakember gárdánk csak arra vár, hogy minden információt megosszon Önnel.

Felkeltették érdeklődését műanyag nyílászáróink? Akkor ne habozzon: lépjen velünk kapcsolatba, és vegyen részt ingyenes tanácsadásunkon!

 

Technikai jellemzők

leírás

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Profil

Kizárólag „A”-osztályos, középtömítéses rendszer
Valódi gumitömítés (nem műanyag)

Hőszigetelés

Ug = 0,5 W/m2K esetén Uw=0,71 W/m2K Ug = 0,4 W/m2K esetén Uw=0,65 W/m2K
Hőszigetelt üvegezés, melegperemes távtartóval

Funkciók

Fix, nyíló, bukó, nyíló-bukó, egy- illetve többszárnyú
RC1, RC2 ill. RC3 biztonsági vasalat

Beépítés és egyéb jellemzők

Különböző RAL-szisztémájú beépítési módozatok javasoltak
Fehér, fóliázott és porszórt alumínium borítás a külső oldalon