gil nyílászárók

Teraszajtók

Az otthonunk belső tereibe érkező természetes fény nem említhető egy lapon a mesterségessel. A GIL teraszajtó típusok hatalmas üvegfelületeinek köszönhetően egyaránt élvezhetjük a reggel első napsugarait és a naplemente hangulatos árnyalatait. Nyílászáróink persze ennél jóval többet tudnak - kiváló szerkezeti stabilitás, többszörös élettartam, briliáns mérnöki megoldások, megnövekedett biztonság és számos egyéb képesség. Ismerje meg az egyedülálló GIL teraszajtók világát: jöjjön el egy ingyenes konzultációra!

Műanyag

Műanyag-Alumínium

Fa-Aluminium

Aluminium

Terasz üvegfalak

GIL teraszajtó variációk: miért válasszon bennünket?

Teraszajtó időtálló minőséggel

A GIL terasz ajtó egyet jelent a jövőbe mutató gyártási folyamatokkal és a csúcstechnológiás alapanyagokkal – a korszerű mérnöki megoldásokról már nem is beszélve. Ezek együttes eredménye egy átlag feletti élettartammal, kiváló szigetelési tulajdonságokkal és magas betörésvédelemmel rendelkező nyílászáró, amely minden körülmények között megállja a helyét. Felületkezelt teraszajtóink hatékonyan ellenállnak a zord időjárási körülményeknek, így nem kell tartanunk az idő előtt megjelenő karcoktól és repedésektől. Termékeink a gondos tervezés és kivitelezés következtében csak minimális karbantartást igényelnek.

Többféle teraszajtó kivitel

Felhozatalunk változatosabbnál változatosabb kialakításokat foglal magában. A patinás faanyagokból készült GIL teraszajtók mellett elsőosztályú műanyagból, hihetetlenül stabil alumíniumból előállított nyílászárók, valamint ezek újgenerációs hibrid változatai is elérhetők nálunk. A felhasznált alapanyagok tekintetében nem ismerünk kompromisszumot: fa teraszajtóinkhoz például speciálisan tömbösített és többrétegű anyagokat használunk fel, amelyeket egy 350 éves németországi faipari cégtől szerzünk be.

Zárható teraszajtó, kétszárnyú teraszajtó, emelő-toló netán harmonika működésű teraszajtó szíve vágya? Kínálatunkat az Ön egyedi igényéhez igazítjuk, legyen szó formavilágról, színvilágról, extra biztonsági funkciókról és/vagy esztétikai megoldásokról stb. Kollégáink egy ingyenes tanácsadás keretében részletesen tájékoztatják az összes kombinációs lehetőségről, és szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére.

Páratlan megjelenésű teraszajtó kínálat

Egy teraszajtó nem csupán elegendő természetes fényről gondoskodik otthonunkban, hanem kapcsolatot teremt a belső terek és a külvilág között. Célunk, hogy a megbízható minőség mellett ne kelljen lemondani a gyönyörű dizájnról sem. A GIL teraszajtók a moderntől a klasszikusig gyakorlatilag bármilyen építészeti irányzattal összhangban vannak, miközben kiemelik az ingatlan esztétikai értékét. Termékeink a RAL színskála összes árnyalatában elérhetők, valamint a választott teraszajtó megjelenésére vonatkozó megrendelői igényeket is rugalmasan kezeljük.

Folyamatos innovációra törekvés

Tervezőink folyamatosan keresik az új technológiákat, hogy csakis a legjobb ajtókkal és ablakokkal tudjunk szolgálni. Teraszajtó kialakításaink több tucat innovatív megoldással büszkélkedhetnek, amelyeket máshol keresve sem találunk. A mérnöki fejlesztéseknek köszönhetően a GIL teraszajtók európai szinten is a legmagasabb színvonalat képviselik élettartam, biztonság, valamint hő- és zajszigetelés tekintetében egyaránt.

Professzionális csapat, megbízható kollégák

Lehet egy teraszajtó bármilyen kiváló minőségű, csak addig képes teljesíteni az elvárásokat, ha szakszerűen és precízen építik be. Szakértő csapatunk már a kezdeti fázisában segítenek az optimális szerkezet, a csomópontok, a működési típus, az ajtó és tok helyzetének és minden egyéb attribútum megtervezésében. Miután sikerült az Ön fejében lévő vágyakat papírra vetni, kivitelezőcsapatunk pontosan és gördülékenyen beépítik álmai nyílászáróját. Egy GIL teraszajtó élettartama évtizedekben mérhető – egy kis odafigyelés mellett. Megbízható karbantartó kollégáink igény szerint ezt a terhet is leveszik az Ön válláról – ha úgy kívánja, boldogan elvégezzük a minimális, ám lényeges karbantartási munkálatokat is teraszajtóján.

GIL teraszajtó árak: mennyibe kerülnek?

Mi a minőségét minden alkalommal prioritásként kezeljük, hogy nyílászáróink még 20 év után is ugyanolyan elégedettséget okozzon tulajdonosának. A GIL termékek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, vagyis az időtálló kialakítás és a megfizethető teraszajtó ár kéz a kézben járnak egymással. Hogy pontosan a GIL teraszajtók árak tekintetében mekkora méreteket fognak ölteni, minden projektnél egyedi. Ezzel kapcsolatban egy előzetes igényfelmérést és személyes konzultációt követően tudunk Önnek konkrét tájékoztatással szolgálni.

Megválaszolatlan kérdései lennének? Ez esetben ne habozzon: vegye fel a kapcsolatot segítőkész kollégáinkkal!