Ablakcsere

Az ember nem mindennap cserél nyílászárót, így számos kérdés fogalmazódik meg a folyamatot illetően. Célunk olyan exkluzív ablakcsere szolgáltatást nyújtani ügyfeleink számára, amit az igényekhez való rugalmas hozzáállás, a megbízhatóság és a maximális ügyfélelégedettség jellemez. Az általunk felhasznált minőségi alapanyagoknak köszönhetően a végeredmény nemcsak páratlanul gyönyörű, de roppant hosszú élettartamú is lesz. Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi pedig segítünk Önnek kiválasztani a legideálisabb megoldást!

Ablakcsere a GIL-Trade csapatától: miért érdemes minket választani?

Csakis a legjobbal elégszünk meg

A GIL-Trade ablakok kiváló „A” kategóriás, valódi középtömítéses, európai profilrendszerrel rendelkeznek, amelyek megfelelnek a legmagasabb építőipari elvárásoknak is. Termékcsaládunk több ablaktípusból áll, az egyedi igényekhez pedig rugalmasan állunk hozzá.

Műanyag: A GIL 7000 Thermo magasan túlteljesíti a kívánt műszaki színvonalat, mind hő- és hangszigetelés, mind beépíthetőség tekintetében. A GIL 9000 Thermo típusunk ugyanezen tulajdonságokat szintén elmondhatja magáról, és még egy-két extrát is. A GIL 9000 Thermo + profilunk a passzív ház kritériumoknak is megfelel.

Alumínium: A nagyobb méretű szerkezeteket kifejezetten alumíniumból lehet biztonsággal legyártani és működtetni. Azoknak is az alumíniumot ajánljuk, akik a minimál design hangulatát kívánják otthonukban megvalósítani. Bármilyen RAL színben kérhetők és műszaki tulajdonságaikat, hőszigetelő képességeiket tekintve ugyanúgy megfelelnek az AA+- os épületfizikai tulajdonságoknak.

Fa: népszerű többrétegű fa ablakaink amellett, hogy tartósak, egyedülálló, természetes hangulatot árasztanak. Élettartamuk, szerkezetük és esztétikájuk átlag feletti színvonalat képvisel. A felhasznált vörös- és lucfenyők, trópusi fafajták, éger, bükk, tölgy, eukaliptusz faanyagok mind telepített erdőségekből származnak – cégünknél ugyanis fokozott figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra is.

Ingyenes tanácsadásunkon minden kérdésére válaszolunk, majd közösen kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb változatot.

Kifogástalan ablakcsere szolgáltatás

Amint termékeink minőségére, úgy az ablakcsere szolgáltatásunk professzionális kivitelezésére is maximális gondot fordítunk. Alumínium, fa vagy műanyag ablak csere fix, nyíló, bukó, nyíló-bukó, esetleg többszárnyú funkcióval? Rutinos csapatunk nem ismer akadályt! Hatalmas hazai és külföldi tapasztalattal gondosan és precízen végezzük el új nyílászáróinak beépítését. Az előkészületektől kezdve az ablak csere legutolsó mozzanatáig minden terhet leveszünk az Ön válláról.

Szakképzett kollégáink a tervezőktől kezdve a beépítő csapatunkon át a karbantartóinkig nyugat-európai normákhoz szokott, amely megköveteli a minőséget minden tekintetben. A környezetet úgy hagyjuk, ahogyan találtuk – más szóval tisztán dolgozunk. Emellett minden határidőt pontosan betartunk, hogy az Ön projektjének munkálataiban se legyen csúszás. GIL-Trade ablakcsere Budapest mellett a főváros mellett országos vonatkozásban is elérhető: keressen minket bátran akár Székesfehérvár, Győr, Kecskemét vagy a Balaton környékéről is!

Szemet gyönyörködtető végeredmény

Nem csupán magunktól várjuk el a minőséget, hanem partnereinktől is. Beszállítóink nemzetközi viszonylatban is ismertek megbízhatóságukról – fa ablakainkhoz és ajtóinkhoz az alapanyagot egy több, mint három évszázada sikeresen tevékenykedő faipari cégtől szerezzük be. De természetesen alumínium vagy műanyag ablakcsere során is az elérhető legjobb matériákat alkalmazzuk.

Bejáratott alapanyagokat használunk, amelyeket kérésre számtalan féle árnyalatban tudunk biztosítani Önnek. Termékeinket valóban már messziről fel lehet ismerni, köszönhetően egyedi megjelenésüknek. Akár gyönyörű vörösfenyő, bükk vagy eukaliptusz, esetleg masszív, futurisztikus alumínium legyen a kérés, számunkra semmi sem lehetetlen.

Milyenek a GIL-Trade ablakcsere árak?

A kérdésre, miszerint milyen ablakcsere árakkal találkozhat cégünknél, főként az előállított GIL nyílászáró típusától függ. Az úgynevezett „hibrid” termékek a drágább opciók, mint például fa-alumínium, műanyag-alumínium ablak stb. A legkedvezőbb árfekvésben Thermo termékcsalád nyílászárói mozognak. Pontosabb összeget az előzetes egyeztetést követően tudunk Önnek ajánlani, azonban minden díjszabásnál korrekten járunk el. Minden ügyfelünk esetében elmondható, hogy az ablak csere ár mértékétől függetlenül cserébe garantált minőséget biztosítunk számukra.

nyílászáró csere Balaton

Megválaszolatlan kérdései vannak? Ez esetben keresse segítőkész munkatársainkat: vegye fel velük a kapcsolatot!