gil nyílászárók

Beltéri ajtók

Egy hamisítatlan GIL beltéri ajtó nem csupán nyílászáró, hanem életérzés. Legyen szó bármelyik típusról, Ön egyszerre kötelezi el magát az átlag feletti minőség, az egyedi dizájn és az innovatív gyártási technológiák mellett. Egyedi beltéri ajtó kínálatunkból 3000-féle opció áll rendelkezésre ügyfeleinknek, amelyek évtizedekre szóló megoldást jelentenek munkahelyre és családi házba egyaránt. A GIL beltéri ajtók a legmagasabb szakmai tartalmon mellett szemet gyönyörködtető asztalosmunkát is ígérnek: jöjjön el bemutatótermünkbe!

Milyen igényeknek kell megfelelnie a beltéri ajtónak?

A választás során számos szempontot figyelembe kell vennünk. Ezek közül a legfontosabbak:

Hang- és Hőszigetelés

Az ajtó tartós berendezési tárgy, ezért érdemes olyan anyagból készült darabot választani, amely hosszú éveken át megbízhatóan szolgál minket.

Hosszú élettartam

A beltéri ajtónak hatékonyan kell szigetelnie a hangot és a hőt, hiszen fontos, hogy az adott helyiségbe ne szűrődjenek át a zajok.

Esztétikum

Az ajtó nem csupán funkcionális elem, jelentős részét képezi a dizájnnak és a lakás atmoszférájának is. Ezért fontos, hogy harmóniában legyen otthonunk stílusával.

Biztonság

Az ajtó a lakásunk biztonságának alapvető része, ezért fontos, hogy megfelelő zárral és megerősített szerkezettel legyen felszerelve.

Gil Beltéri Ajtók

Tapétaajtó

A falba rejtett ajtótok révén a tapétaajtók egyedi megoldást kínálnak, stílusukkal és eleganciájukkal emelik otthonunk hangulatát. A Gil-Trade kínálatában szereplő tapétaajtók kiemelkedő minőségűek és a széles választékban mindenki megtalálhatja az igényeinek és ízlésének megfelelő darabot.

A tapétaajtók lehetőséget adnak arra, hogy egyediséget vigyünk otthonunkba. Számos különböző színben és mintával elérhetők, így mindenki megtalálhatja az otthonába leginkább illő változatot, legyen szó klasszikus, modern vagy éppen extravagáns stílusról.

MARÁS NÉLKÜLI

A marás nélküli beltéri ajtók kiváló választást jelentenek azoknak, akik praktikumra és esztétikumra egyaránt törekszenek otthonukban. Ezeken az ajtókon nincsenek díszítő elemek, mint például faragások vagy bordázatok. Ennek köszönhetően letisztult és modern megjelenést biztosítanak.

A marás nélküli ajtók remekül illeszkednek a letisztult és modern belső terekbe, ezért elsősorban minimalista és skandináv stílusú lakberendezéshez ajánljuk őket. Ráadásul nemcsak esztétikusak, hanem praktikusak is. A sima felület könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszútávon megőrzik szépségüket és minőségüket.

MART

Ezeket a nyílászárókat speciális technikával készítik, így egyedi mintázatot és textúrát kapnak, ami különleges hangulatot kölcsönöz otthonunknak. „Személyre szabva” kiválóan illeszkednek a különböző stílusú belső terekhez.

A mart ajtók ideális választást jelentenek azoknak, akik egyedi megoldást keresnek otthonuk díszítésére. Ezek az ajtók különösen ajánlottak olyan helyiségekbe, ahol a természetes elemek dominálnak, de ideálisak olyan enteriőrökbe is, ahol a rusztikus vagy vintage stílusú berendezés az uralkodó.

Kazettás

A kazettás beltéri ajtók klasszikus stílusukkal és eleganciájukkal emelik otthonunk belső tereinek hangulatát. Remek választást jelentenek azoknak, akik tradicionális és időtálló megoldást keresnek. Ezek az ajtók különösen ajánlottak olyan helyiségekbe, ahol az elegancia dominál, például a nappaliba vagy egy tágas étkezőbe.

FRÍZES

A frízes ajtó egyenes szálú, rajzolatmentes bevonattal rendelkezik. Főként a természetes anyagok kedvelőinek ajánlottak. Edzett üveges frízes ajtók estén az ajtólap két fa széle közé edzett üveg kerül, amely lehet átlátszó, savmart vagy akár mintás is.

Ezek az ajtók amellett, hogy esztétikusak, hiszen többféle színben és stílusban elérhetők, még praktikusak is. Családok számára különösen ideálisak, mert karc- és ütésállók, valamint könnyen tisztíthatók. A frízes ajtó irodákba is kiváló választás.

Teljes üveglapos

A teljes üveglapos beltéri ajtók stílusos, letisztult és modern megoldást kínálnak. Ugyanakkor világosabbá varázsolják a lakást, hiszen a teljes üveglapos burkolat lehetővé teszi a természetes fény beáramlását.

Ezek az ajtók vizuálisan is tágítják a teret és növelik a térérzetet, ezért ideális választást jelentenek kisebb és sötétebb helyiségekhez. Az üveglap választható átlátszó vagy savmart üvegből, így mindenki megtalálhatja az otthonába leginkább illő változatot.

Beltéri alumínium szerkezetek

A beltéri alumínium szerkezetek innovatív és modern megoldást jelentenek otthonunk belső tereinek kialakításában. Kiváló minőségű alumíniumból készülnek, és számos előnnyel rendelkeznek, mint például a tartósság, az elegancia és az egyediség. Főbb típusai:

Alumínium tokos ajtók

Ezek az ajtók kiváló választást jelentenek azoknak, akik modern és letisztult megjelenést szeretnének otthonukba. Az alumínium tokok könnyűek és ellenállóak, valamint kiválóan illeszkednek a modern belső terekhez.

Alumínium beépített szekrényajtók

Az alumínium szerkezetes szekrényajtók rendkívül tartósak és könnyen kezelhetőek, így ideálisak lehetnek a funkcionalitást és a stílust egyaránt fontosnak tartóknak.

Alumínium tolóajtók

Az alumíniumból készült tolóajtók tágas és modern megjelenést kölcsönöznek otthonunknak. Helytakarékosak és könnyen mozgathatóak, valamint kitűnőek olyan helyiségek elválasztására, ahol a hagyományos ajtónyitás nem megoldható.

Fly - Albatros beltéri aluminium szerkezet

Mire érdemes figyelni az ajtók választásánál?

Amikor beltéri ajtót választunk, érdemes figyelembe venni néhány fontos szempontot. Az ajtónak stílusában illeszkednie kell az otthonunkhoz, legyen az modern vagy klasszikus. Fontoljuk meg, hogy üveges vagy masszív ajtót szeretnénk, és mindig figyeljünk a megfelelő nyitásirányra.

Azon is érdemes elgondolkodni, hogy zárhatóvá akarjuk-e tenni az ajtóval felszerelt helyiséget. Ennek megfelelően válasszunk zárral ellátott vagy zár nélküli ajtót. Ne feledkezzünk meg a kilincs kiválasztásáról sem, hiszen ez az apró részlet is meghatározó a praktikum és az esztétikum szempontjából egyaránt.

Miért különlegesek a Gil beltéri ajtói?

A saját gyártású termékek magas minőséget nyújtanak. Széles választékunkban mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő ajtót, szaktanácsadóink pedig segítenek kiválasztani a lehető legjobb megoldást.

Tapétaajtó

Marás nélküli

Mart

Kazettás

Frízes

Teljes üveglapos

Beltéri alumínium szerkezetek