Alumínium nyílászáró

A GIL alumínium nyílászáró variációk a jól kivitelezett építészeti álmok meghatározó részévé válnak, elegáns és exkluzív hatást kölcsönözve otthonának. Modern formatervezésű alumínium ajtóink és ablakaink átlag feletti minőségben állnak ügyfeleink rendelkezésére, amelyek a legextrémebb elvárásokat is maximálisan kielégítik. Termékeink több évtizedes élettartamához szemet gyönyörködtető dizájn, illetve kiemelkedő biztonsági mutatók párosulnak. Egyedi igényekre tervezett alumínium nyílászárók a GIL-Trade termékei között: vegyen részt ingyenes szaktanácsadásunkon!

Prémium GIL alumínium nyílászáró: miért érdemes minket választani?

Kifogástalan szerkezet és beépítés

Az alumíniumra a modern építészetben úgy tekintenek, mint a jövő alapanyagára. Egy GIL alumínium nyílászáró egyszerre köti össze az építészeti és formatervezési nézőpontokat a funkcióból származó előnyökkel. Termékeink kizárólag kiváló minőségű profilokból készülnek, amelyeket nagy szerkezeti szilárdság és stabil, megbízható működés jellemzi. Nyugat-Európai minta alapján előállított alu ablakaink és ajtóink nem rozsdásodnak, nem korrodálódnak, gyakorlatilag örökéletűek. Emellett mindegyik GIL alumínium nyílászáró folyamatos javító fejlesztéseken esik át – hisszük ugyanis, hogy minden ajtó és ablak lehet még tökéletesebb.

Termékeink beépítéséhez RAL-szisztémájú módozatokat javaslunk, amelyeket kollégáink úgy ismernek, mint a tenyerüket. Több éves szakmai tapasztalattal és professzionális célszerszámokkal rendelkező csapatunktól gyors, hatékony, tiszta és biztonságos munkára számíthat. Alumínium rendszereinkből egy- illetve kétszárnyú ajtó, továbbá fix, nyíló, nyíló-bukó, toló-bukó, emelő-toló és más egyéb funkciók is igényelhetők. Szolgáltatásunk folyamatait a legelső lépésektől az utolsó mozzanatokig nyomon követjük: az eredmény minden esetben egy tartós, dekoratív és kifogástalan alumínium nyílászáró.

Alumínium nyílászáró kiváló szigeteléssel

Napjaink nyílászáróinak két nagyon fontos szempontnak meg kell felelnie: jól szigeteljen, valamint elegendő természetes fényt engedjen be az épületbe. A GIL újgenerációs alumínium nyílászárók gyártása gondos munkavégzéssel és kiváló alapanyagok (pl. valódi gumitömítés) felhasználásával történik. Ennek köszönhetően kiemelkedő szigetelési paraméterekkel rendelkeznek: hőhídmentes alu ajtó és ablakprofiljaink hőátbocsátási tényezője akár a 0,5 W/m2K teljes szerkezetre vonatkozó értéket is elérheti, amellyel piacvezetőnek számítanak versenytársaik között. Így nagymértékben javítja az otthon pozitív energiamérlegét is – vagyis a használatuk hosszútávon aktívan hozzájárul a gazdaságossághoz és az energiamegtakarításhoz.

Kiváló minőségű alumínium profiljaink magas műszaki paraméterei megfelelnek a legszigorúbb szabványok követelményeit: víz- és légzárás, szélállóság, hőszigetelés – valamint az akusztika. Amíg alumínium nyílászáróink a meleget bent, addig a hideget és a zavaró zajokat az épületen kívül tartják. A külvilágból érkező kisebb-nagyobb hanghatásokat eredményesen képesek elnyelni, ezért termékeinket gyakran alkalmazzák pl. bankokban, irodaházakban, kórházakban is. Ha Ön semmit nem szeretne hallani a külvilág zajából otthonában, a GIL alumínium ajtók vagy ablakok tökéletesen megfelelnek a célnak.

High-tech megjelenés egyedi igényekre igazítva

Akik kedvelik a minimalista vagy az indusztriális stílust, azoknak az alumínium nyílászárók a tökéletes választás. A GIL alumínium ablakok a végtelennek tűnő üvegfelületeikkel szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak, miközben a karcsú de masszív keret többszörös élettartamot garantál. Alumínium ajtóinkhoz is társítható üvegfelület a még esztétikusabb megjelenésért, valamint bármilyen RAL színben kérhetők.

A GIL alumínium nyílászárók számtalan egyéb extrával is igényelhetők – pl. LCD-üveg, rejtett vasalatok, motoros működtetés stb. A GIL-Trade Kft. csapata alumínium nyílászárók mellett igény szerint hasznos lakberendezési tippekkel is szolgál: lépjen velünk kapcsolatba, kollégáink pedig egy konzultáció keretében ingyenes tanácsadással, valamint műszaki know-how-val szolgálnak.

Alumínium nyílászáró árak

Cégünk a változó piaci igényekhez igazodva alakítja ki termékportfólióját – természetesen egy szemernyit sem engedve a minőségből. Az alumínium nyílászáró árak kialakításakor mindig szem előtt tartjuk termékeink magas színvonalát, miután csak így tudják ügyfeleink hosszútávon is élvezni azok kiemelkedő tulajdonságait. A GIL márkanév mind Magyarországon, mind Európában letette védjegyét a megbízhatóság mellett – így Ön is megnyugodhat, hogy átlag feletti minőségű alumínium nyílászárót fog megvásárolni.

Megválaszolatlan kérdései merültek fel? Vegyen részt ingyenes konzultációnkon, és szívesen tájékoztatjuk a részletekről!