Műanyag nyílászáró

Egy GIL műanyag nyílászáró több évtizedes szakmai tapasztalat, precizitás, innovatív technológiák és prémium alapanyagok páratlan egyvelege. Amennyiben Önnek fontos az ajtók és ablakok esetében a hosszú élettartam, a kifogástalan működés és a maximális komfortérzet, akkor a legjobb helyen jár! Műanyag nyílászáróink átlag feletti biztonsági, zaj- és hőszigetelési mutatókkal rendelkeznek, emiatt nemcsak Magyarországon, hanem Európában is a legjobbak között tartják őket számon: vegyen részt ingyenes konzultációnkon, és ismerje meg a GIL műanyag nyílászáró családot!

GIL műanyag nyílászáró beépítése: miért remek választás?

Exkluzív minőségű műanyag nyílászáró felhozatal

A műanyag nyílászáró gyártás során a legfontosabb szempontok a kompromisszummentes minőség és megbízhatóság. Egy bejárati ajtónak vagy a földszinti ablaknak ugyanis nemcsak esztétikai és hangszigetelési, hanem biztonságtechnikai funkciókat is maximálisan teljesítenie kell. Kérésre extra védelemmel is ellátjuk műanyag nyílászáróját, mint pl. ujjlenyomat olvasóval, távirányítható működéssel és így tovább. A minőségi tok- és szárnyszigetelésnek hála elfelejtheti az utcáról beszűrődő zajokat, miközben biztosítja a megfelelő hőkomfortérzetet is otthonába.

Termékeink jóval magasabb élettartammal rendelkeznek versenytársaiknál. A piacon található összes műanyag nyílászáró szerkezeti és anyagtulajdonságait messze felülmúlja egy GIL ajtó vagy ablak, köszönhetően az innovatív technológiák folyamatos alkalmazásának. Masszív, többszörös merevítéssel láttuk el őket, így hosszú idő után sem deformálódnak, és évtizedekig stabilan tartják eredeti formájukat. Remekül állják az időjárási viszontagságokat is, és szinte semmilyen karbantartást nem igényelnek. Az általunk forgalmazott műanyag nyílászárókkal nyugodtan tervezhet akár 40-50 évnél is hosszabb időre előre.

Többféle változatban elérhetőek termékeink

Egy GIL műanyag nyílászáró számtalan lehetőséggel kecsegtet – amit Ön elképzel, mi segítünk megvalósítani! Egy ingyenes konzultáció keretében részletesen tájékoztatjuk a különböző variációs lehetőségekről, és felmérjük az igényeket. Ezek alapján kiderül, hogy otthonába és az Ön egyedi ízléséhez milyen nyílászáró passzol leginkább. Szabad kezet adunk számos paraméter megválasztásában, pl. ajtólap, zárszerkezet, ablakfunkciók, formavilág és egyéb szakmai megoldás esetében is.

A GIL műanyag nyílászáró árak termékeink között a legkedvezőbbek, ami azonban egyáltalán nem jelent alacsonyabb minőséget. Hogy egész pontosan mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók árai, az függ a választott formavilágtól, kialakítástól, az extra funkcióktól sok mástól. Csapatunk igyekszik mindenki számára a legjobb ajánlatot adni – az ingyenes konzultáció keretében a műanyag nyílászáró árak konkrétabb mértékéről is tájékoztatjuk. 

Gyönyörű formatervezésű műanyag nyílászárók

Egy GIL műanyag nyílászáró mellett nem lehet szó nélkül elmenni, mivel egyedi formatervezésük és letisztult dizájnjuk mindenkit magával ragad. Páratlan megjelenésük bármelyik otthon esztétikai értékét képesek emelni, legyen szó rusztikus vagy akár modern stílusról. Csapatunk rugalmasan igazodik az egyedi igényekhez is, így ne habozzon közölni személyes vágyait nyílászáróival kapcsolatban. Egy GIL műanyag nyílászáró színek tekintetében az összes RAL árnyalatban rendelkezésre áll. Porszórt alumínium borítást használunk az összetéveszthetetlen GIL arculatért, amelyre 30 év garanciát is vállalunk.

Hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkező csapat

Nem lennénk képesek maradandót alkotni szakképzett, megbízható kollégák nélkül. Cégen belüli lakberendezési tanácsadásunk megkönnyebbülést szokott jelenteni ügyfeleink számára. A műanyag nyílászáró stílusának kiválasztása ugyanis nagymértékben meghatározza egy otthon esztétikáját. Miután sikeresen megtaláltuk az Ön számára legideálisabb kialakítású ajtót, ablakot, beépítő csapatunk méltó minőségben végzi el nyílászárójának telepítését. Nyugat-európai normákhoz szokott gárdánk számára semmi se lehetetlen, a rájuk bízott feladatot pedig maximálisan teljesítik.

A műanyag nyílászárók beépítését követően sem hagyjuk magára ügyfeleinket. Szerződött partnereink bizalommal fordulhatnak hozzánk a projekt végeztével is, legyen szó karbantartási munkálatokról, utólagos tanácsadásról vagy bármilyen egyéb segítségnyújtásról. Partnereinkkel a hosszútávú kapcsolatok kialakítására törekszünk, ezért igyekszünk mindig elérhetőek maradni számukra.

Megválaszolatlan kérdései lennének? Akkor keresse segítőkész kollégáinkat: vegye fel velük a kapcsolatot!