Árnyékolók / Zsaluzia

Zsaluzia

Ami bizton állítható

Zsaluzia

A zsaluzia a reluxa kültéri verziója attól eltekintve, hogy nagyobb és erősebb. A GIL motoros zsaluzia pedig egyenesen páratlan megoldásnak számít az árnyékolók világában: lamelláink szélállósága és sötétítési képessége kiemelkedik vetélytársai közül, a kifogástalan működést pedig a tőlünk megszokott magas színvonalú alkotóelemek garantálják. Ismerje meg a GIL zsaluziák adta kivételes előnyöket, és kötelezze el magát a csúcsminőség mellett: látogasson el bemutatótermünkbe!

Technikai jellemzők

leírás

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Méretek

Szélesség: max. 400 cm.
Magasság: max. 400 cm / 9 m2 kézi működtetésű / 14 m2 motoros.
Összekapcsolt zsaluziák maximális hosszúsága: 8 m Motoros.
Zsaluziák minimális szélessége: 40 cm kézi működtetésű / 60 cm motoros.

Kivitelezés

Motor 220V, vezetékes vagy rádiós működés.
Együttes vezérlés összekapcsolt zsaluziákhoz.
Szél- és fényérzékelő.
Alumínium takarólemez.

Anyag

Lamella: duplán peremezett 90 mm-es alumínium, Z-formájú, kétoldali felületi lakkozással.
Karnis: 56 x 58 mm-es cink bevonatú acéllemez.
Végzáró: lamella szélesség.
Vezetőprofil: 20 x 20 mm-es extrudált alumínium.
Takarólemez: legömbölyített alumíniumlemez.
Létra és szalag: szintetikus anyagból

Színválaszték

A mai trendnek megfelelő standard színek.
70 m2 feletti nagyságnál egyéb színek is megrendelhetők, felár nélkül (RAL)

Miért tökéletes választás egy GIL zsaluzia?

Hatékony szigetelésű zsaluzia

A zsaluzia egy kifejezetten sokoldalú találmány, amely számos hasznos tulajdonsággal rendelkezik. Elsősorban árnyékolásra tervezték, azonban ennél sokkal többet nyújt felhasználója számára. Különösen, ha GIL gyártmányról van szó. A páratlan árnyékvetés mellett ugyanis fontos kiemelni a GIL zsaluziák egyedülállóan hatékony szigetelőképességét is. A forró napsugaraktól olyan hatékonyan védi a nyílászárókat és a belső teret, hogy akár 10 fokkal is hűvösebb légkört varázsolhatunk a használatukkal. Nem mellesleg ezzel jelentősen csökkenthető a klíma miatt keletkező villanyszámla.

GIL zsaluzia tűpontos fényszabályozással

Túlzás nélkül állítható, hogy a GIL zsaluzia csaknem sebészi pontossággal szabályozza az ingatlanba bejutó fényt. Szerkezeti felépítéséből adódóan ezen árnyékoló nem igyekszik a 100%-os fényzárásra, de a zsaluziákat nem is ezért találták ki. Egy GIL zsaluzia használatával azonban képesek vagyunk olyan sötétségbe borítani a szobát, hogy akár napközben is nyugodtan álomba szenderülhetünk.

Kimagasló belátás és betörés elleni védelem

A GIL zsaluziákat dupla peremű, 90 mm-es alumínium lamellákkal, valamint több, mint fél cm vastag cinkelt acéllemezből álló karnissal készülnek. Vagyis leengedett állapotban garantáltan megnehezítik minden betörő dolgát. Amellett pedig, hogy az illetéktelenek számára megálljt parancsolnak, a privát szféránkat is nyugalomban tudhatjuk: a GIL zsaluziák úgy képesek elegendő fényt beengedni a lakásba, hogy közben a kíváncsi tekintetek előtt minden rejtve marad.

A masszív, stabil öntartó tokrendszerbe rejtett módon integrálható többfajta rovarháló típus is a zsaluzia lamellák mellett.

Modern megjelenés és roppant halk működés

Egy GIL zsaluziát már messziről fel lehet ismerni. Termékeink ugyanis az átlag feletti minőség és a szemet gyönyörködtető dizájn kivételes fúziója. Legyen szó modern vagy régebbi építésű épületről, a GIL zsaluziák gyönyörűen mutatnak minden ingatlanon. A mai trendnek megfelelő standard színeken túl 70 m2 feletti nagyság esetén ráadásul lehetőség van felár nélkül egyéb árnyalatban is megrendelnie árnyékolóját.

A halk működés egy sarkalatos szempont a zsaluziánál. Termékünknél nem kell amiatt aggódnia, hogy jelentős hanghatások zavarják majd otthona nyugalmát: még a motorizált GIL zsaluzia is olyan precizitással vannak összerakva, hogy szinte teljesen hangtalan működést produkál. Akár az ágyból fekve, egyetlen gombnyomással is üzemeltethető úgy, hogy a mellettünk alvó álmát egy szemernyit sem zavarjuk majd meg.

Extra nyílászáró védelem

Végezetül nem utolsó követelmény egy külső árnyékoló tekintetében, hogy hatékonyan védje a nyílászárókat. A GIL zsaluzia ebben is megelőzi a konkurenciát. Amellett, hogy roppant tartós kialakítással rendelkezik a legapróbb alkatrészeket is beleértve, jelentősen megnöveli az ajtók és ablakok élettartamát is. Óvja őket a nedvességtől, a nagy hidegtől, valamint a közvetlen UV-fénytől is, de kiváló védelmet biztosít forgalmasabb út mellett a szennyeződések, a por és a felverődő kavicsok ellen is.

Termékeink olyannyira strapabíróak, hogy 75-90 km/h-s​ szélnyomást is gond nélkül kibírják.

Milyenek a GIL külső zsaluzia árak?

Cégünk mindenekelőtt az átlagnál jóval magasabb minőségre és a hosszú élettartamra fókuszál árnyékolóink esetében, mivel mi csakis a legjobbat adjuk ügyfeleinknek.

Felkeltették érdeklődését zsaluziáink? Ez esetben ne habozzon: lépjen velünk kapcsolatba, és vegyen részt ingyenes tanácsadáson!