Fa beltéri ajtó

Felújításnál vagy új ház építésénél egyáltalán nem mindegy, hogy milyen beltéri ajtót választunk. Az átjárás biztosítása és a helyiségek elválasztása mellett ugyanis a lakberendezés esztétikai szépségének egyik elválaszthatatlan eleme. A tradicionális, rusztikusabb családi házakkal tökéletesen harmonizál egy rusztikus fa beltéri ajtó. Tapasztalt, nyugat-európai normákhoz szokott csapatunk az általunk képviselt elvekhez méltó minőségben végzik el a beépítési munkákat. Válogasson a GIL-Trade több, mint 3000 gyönyörű beltéri fa ajtó variációja közül: keressen minket!

Modern fa beltéri ajtók a GIl-Trade kínálatában: miért érdemes minket választani?

Átlag felett minőségű fa beltéri ajtó kínálat

Cégünk csakis megbízható, a gyakorlatban is bizonyított beszállítókkal áll kapcsolatban, hogy a legjobbal tudjunk szolgálni ügyfeleinknek. A legtöbb gyártó borovi fenyőből készíti el beltéri ajtóit, ami azonban a magas gyanta tartalma miatt nem felel meg a mi elvárásainknak. Furnéros felületű ajtóinkhoz az alapanyagot komoly hagyományokkal rendelkező fafeldolgozó üzemekből szerezzük be. Felületkezelt termékeink élettartama évtizedekben mérhető, miközben nem csordul azok esztétikája, és nincsenek különleges karbantartási igényei sem.

Hatalmas fa beltéri ajtó választék 

Szó szerint több ezer ajtó típus közül lehet válogatni termékportfóliónkban: üveges fa beltéri ajtó, fehér fa beltéri ajtó, tolós fa beltéri ajtó, csakhogy egy párat említsünk. Bizalommal fordulhat hozzánk akkor is, ha esetleg fa marás nélküli, mart, kazettás vagy mondjuk tapétaajtó után kutat. Méretre gyártott, egyedi nyílászáróink amellett, hogy kiemelkedően szépek, roppant magas biztonsági és szigetelési mutatókkal is rendelkeznek. Más szóval, egyszerre keveredik bennük az elegáns megjelenés és az ellentmondást nem tűrő védelem.

Amennyiben zavarba jönne a rengeteg variációs lehetőség között, kollégáink egy ingyenes konzultáció keretében készséggel tájékoztatják az opciókról. Cégen belül ugyanis olyan szolgáltatásokat is kínálunk, mint például lakberendezési tanácsadás. Az ajtó kiválasztásakor tapasztalatunk alapján ügyfeleink számára nagy megkönnyebbülést szokott jelenteni, így Ön is bátran érdeklődjön munkatársainktól ezzel kapcsolatban is. Végezetül a fa beltéri ajtó árak tekintetében is egy előzetes igényegyeztetést követően tudunk bővebb tájékoztatással szolgálni.

trópusi fa beltéri ajtó
modern fa beltéri ajtó beépítés

Nagyfokú szakmai tapasztalat

Csapatunk mögött több, mint 23 év tapasztalat és munkavégzés áll, amelynek köszönhetően átlag felett minőségeket tudunk biztosítani mindenkinek, mind munkavégzés, mind produktum tekintetében. Ajtó kínálatunkat folyamatosan bővítjük, emellett termékeinket rendszeres fejlesztéseknek is alá vetjük: mérnökeink nevéhez a két évtized alatt több tucat innovatív megoldás kötődik. Szolgáltatásunk minőségére természetesen garanciát is vállalunk – ez vonatkozik a felhasznált alapanyagokra, a beépítési munkára és az utólagos karbantartási feladatokra is. Célunk minden ügyfelünk esetében a hosszútávú partneri kapcsolatok kialakítása, amelyeket prémium fa ajtó kínálattal, kifogástalan munkavégzéssel és rugalmas hozzáállással igyekszünk biztosítani.

Rengeteg egyéb prémium termékkel is szolgálunk

Amennyiben egy nagyobb felújítás vagy építkezés küszöbén áll, a beltéri fa ajtók mellett szüksége lehet egyéb minőségi nyílászáróra. Ha ez a helyzet, akkor is állunk szíves rendelkezésére: termékportfóliónkban számtalan minőségi anyagból készült műanyag/fa/alumínium ajtóval és alumínium ablakkal találkozhat. Masszív alumínium, minőségi műanyag, klasszikus fa alapanyagok és ezek kombinációi állnak ügyfeleink rendelkezésére. A dizájn minden esetben szemet gyönyörködtető, miközben funkcionalitás tekintetében sem lesz oka panaszra. Kiváló hő- és zajszigetelési mutatók, nagyfokú biztonság – pl. ujjlenyomat olvasó, távirányítós nyitás -, valamint egyedi megoldások jellemzik termékeinket.

Fa beltéri ajtó felületkezelése

Az elkészült fa beltéri ajtó tokkal együtt utólag is beépíthető a már meglévő ajtónyílásba, azonban a munkát minden esetben inkább bízzuk szakemberre. Ahhoz, hogy a fa ajtó még hosszú évek után is valóban esztétikus maradjon, termékeinket minden esetben hatékonyan és szakszerűen felületkezeljük. A felületvédelem akkor lesz tartós, ha az előkészítés, a felhasznált alapanyagok minősége és a bevonó anyag felhordásának módja is megfelelő. Csapatunk minden körülményt képes biztosítani, így beltéri fa ajtóink nagyon sokáig képesek megőrizni kifogástalan állapotukat.

Megválaszolatlan kérdései vannak? Akkor bátran keresse segítőkész kollégáinkat: vegye fel velük a kapcsolatot!

beltéri fa ajtók