Beltéri ajtók / mart

Mart beltéri ajtók

Minden ajtó személyiség

Azt mondják, a kutyák és gazdáik hasonlítanak egymásra. Eláruljuk: az ajtókkal ugyanez a helyzet. Legalábbis, ha GIL beltéri ajtót választ! Nálunk több száz mart mintából és üveggravírozásból válogathat. Sőt, egyéni elképzeléseket is megvalósítunk, hogy az ajtó összhangban legyen a személyiségével.
Kérhet nyíló, síkban záródó, síkban záródó és tokba nyíló, csuklós, falon kívül vagy falban toló kivitelezést, egy- vagy többszárnyú változatban. Ha ránk bízza a beépítést, olyan megbízható asztalosmunkát kap, amelynél nem adnánk lejjebb a saját otthonunkban sem. Tegyen próbára minket.
Technikai jellemzők
leírás

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ajtótok és ajtólap

Tok: Utólag állítható és szerelhető MDF tok, többféle tokborítással.
Lap: furatolt vagy tömör forgácslap betét, keményfa élzárással, MDF borítással.

Vasalat, záródás

Látszó vagy rejtett pántolású.
Falcos vagy síkban záródó ajtólap – kifelé vagy tokba nyíló változatban.
Nyitásmód: kifelé vagy befelé nyíló – falban illetve falon kívül toló- egy-vagy többszárnyú – csuklós.

Felület

Festett felület RAL vagy NCS színskála szerint egyszer vagy kétszer késelt furnérok az olasz ALPI kínálatából (tervezők: Patricia Urquiola, Ettore Sottsass, Piero Lissoni, …). Egyedileg mart, üvegezett ajtólapok, intarziás furnérok, kazettás furnérok.

Kilincsek

Mandelli, DND, Tupai, Fimet, FSB kilincsek széles választéka.