Bejárati ajtók / alumínium

Alumínium bejárati ajtó

Áthatolhatatlan és időtlen
Amennyiben Önnek a nyílászáró esztétikus megjelenése mellett legalább olyan fontos annak biztonsága, akkor a GIL alumínium bejárati ajtó az ideális választás. Ajtóink jóformán az örökkévalóságnak készültek - évtizedekben lehet mérni az időtállóságát, miközben a legmagasabb szintű védelmet biztosítja minden ingatlanba. Üveggel társítva pedig valóban egyedi megjelenést kölcsönöz otthonának: vegye fel velünk a kapcsolatot, mi pedig hozzásegítjük Önt álmai nyílászáróihoz!
A high-tech megjelenés és biztonság egy GIL alumínium bejárati ajtóban ölt testet. Ha fokozott védelemre tart igényt, a bejárati ajtót speciális vasalatokkal látjuk el: ajtócsukó, pánikzár, több pontos biztonsági zár és így tovább. Milyen szintű biztonsági nyugtatná meg? Beszéljük meg négyszemközt.
Egy GIL alumínium bejárati ajtó jóformán az örökkévalóságnak készül. Szépsége is időtlen – főleg, ha üveggel társítja. (A hőhídmentes profilokkal akár a 0,5 W/m2K teljes szerkezetre vonatkozó hőszigetelési értéket el lehet érni!) Milyen színű ajtót szeretne? Vagy inkább: melyik árnyalat a kedvence?
Prémium
leírás

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Profil, ajtólap

Hőhídmentes alumínium; kívül-belül síkban záródó, belül látszó ajtószárny

Hőszigetelés

Uw = 0,95 W/m2K -ig

Vasalat, zárszerkezet

3D-ben állítható bejárati ajtópántok.
Biztonsági, 6 ponton záródó RC2 fokozatú zár.
Kívül Hoppe 40 mm rozsdamentes acél tolópajzs.
Belül Dallas rozettás, rozsdamentes kilincs.

Beépítés és egyéb jellemzők

Különböző RAL-szisztémájú beépítési módozatok javasoltak

Exclusive

leírás

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Profil

Hőhídmentes alumínium

Hőszigetelés

Uw = 0,5 W/m2K -ig

Ajtólap

Kívül-belül síkban záródó, rejtett pántokkal, számtalan változatban.

Beépítés és egyéb jellemzők

Különböző RAL-szisztémájú beépítési módozatok javasoltak

pivot

Pivot

leírás

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Profil

Hőhídmentes alumínium

Ajtólap
A pivot ajtó egy speciális típusú ajtó, amelynek nyitási mechanizmusa különbözik a hagyományos nyíló- vagy tolóajtóktól. A pivot ajtó egy tengely körül forog, amely lehetővé teszi az ajtó teljes nyitását, anélkül hogy az hagyományos zsanérokhoz kötné az ajtólapot. A pivot ajtó rendkívül népszerűvé vált az építészeti tervezés területén, mivel kreatív és stílusos megoldást kínál beltéri és kültéri ajtók esetében egyaránt. A nyitási mechanizmusnak köszönhetően az ajtó egyenletesen nyílik meg a tengely körül, és kényelmes belépést biztosít a helyiségbe, valamint modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek. A pivot ajtók különleges nyitási módja lehetővé teszi számos egyedi tervezési lehetőséget is, például nagyobb ajtók méretezését, különleges anyagok felhasználását, vagy akár egyedi design elemek beépítését.
Méret
min. 130×240 cm, max. 300×300 cm méretben gyártható
Beépítés és egyéb jellemzők
Különböző RAL-szisztémájú beépítési módozatok javasoltak

Exclusive alumínium bejárati ajtók
A Gil-Trade-től

Fedezzen fel minőségi & stílusos alumínium ajtókat, ismerje meg a pontos részleteket!

GIL alumínium bejárati ajtó: miért hozzánk érdemes fordulni?

Alumínium bejárati ajtó beépítés nagy tapasztalattal

Cégünk több, mint két évtizede foglalkozik prémium minőségi nyílászárók tervezésével, fejlesztésével és beépítésével. Ez idő alatt csapatunknak számtalan alumínium bejárati ajtóval volt dolgunk, amelynek az eredménye egy megbízhatóan és precízen telepített, biztonságos és pazar kinézetű bejárati, beltéri vagy terasz ajtó. A munkánkat pontosság, dinamika és magabiztosság jellemzi, amelyet főként nemzetközi tapasztalatunknak is köszönhetünk. Ha bennünket bíz meg projektjével, pontos határidőkre és kifogástalan végeredményre számíthat.

Kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk

Beszállítóinkban maximálisan megbízunk, miután az évek alatt bizonyították megbízhatóságunkat és professzionális működésüket. Csakis a legjobbat adjuk ügyfeleinknek, hogy sokáig élvezhesse a GIL alu bejárati ajtó nyújtotta előnyöket és luxust. A hőhídmentes profilokkal akár a 0,5 W/m2K teljes szerkezetre vonatkozó hőszigetelési értéket el lehet érni, és ugyanilyen hatékonyan megszűri a kintről jövő zajt is. Egy GIL alumínium bejárati ajtóval nincsenek álmatlan éjszakák a ház mellett lévő autósforgalom vagy bulihely okozta hangzavar miatt. Amennyiben részt vesz ingyenes konzultációnkon, készséggel tájékoztatjuk az alumínium bejárati ajtó árak, az egyes kialakítások előnyei, valamint a legfontosabb tudnivalók tekintetében is.

Minőségi, gyors és tiszta munkavégzés jellemez minket

A GIL-Trade mindenekelőtt a minőségről szól – ez vonatkozik a felhasznált alapanyagokra, az alumínium bejárati ajtó beépítésére, a munka ütemére és az ügyfélkommunikációra is. Ön mindig tudni fogja, hol járnak éppen a munkálatok, mivel rendszeresen tájékoztatjuk a munka menetéről. Annak érdekében, hogy tudjon előre tervezni építkezésével vagy felújításával, fennakadások nélkül, olajozottan dolgozunk. Emellett a területet mindig úgy hagyjuk, ahogyan találtuk – más szóval eltakarítunk magunk után, és nem teszünk kárt semmiben.

aluminium bejárati ajtók árak Budapest

Alumínium bejárati ajtó nemcsak Budapesten

Csapatunk vállalja alumínium bejárati ajtók megtervezését, beépítését Budapest teljes területén, és még azon túl is. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben minőségi alumíniumból készült nyílászárókra lenne szüksége a főváros melletti országrészekről. Győr, Székesfehérvár, Kecskemét vagy a Balaton környékén is elérhető szolgáltatásunk – célunk, hogy minél jobban ki tudjuk szolgálni a hazai piac igényeit prémium nyílászárókkal, amelyek a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek.

Számtalan egyéb nyílászáró típust is kínálunk ügyfeleinknek

Természetesen nem csupán alumíniumból készült nyílászárókkal találkozhat portfóliónkban – a különféle fa- és műanyag ajtóink és ablakaink jobbnál jobb lehetőségekkel kecsegtetnek, mind esztétika, mind kialakítás tekintetében. Felhasznált matériáink szintén kiemelkedő minőséggel bírnak: fa nyílászáróinkhoz a tömbösített, rétegelt anyagokat például egy patinás, 350 éves német faipari vállalattól szerezzük be. Termékeinket olyan innovatív megoldások jellemzik, amelyek kiugróan magassá teszik azok biztonsági, stabilitási és időjárás-állósági mutatóit.

Milyen előnyökkel rendelkezik egy GIL alumínium bejárati ajtó?

Roppant hosszú élettartam

A GIL alumínium bejárati ajtóval nyugodtan tervezhet hosszútávra. Termékeink kiállják az idő próbáját, és az átlagnál többszörös élettartammal rendelkeznek. Alumínium ajtóink esetében nem években, hanem évtizedekben lehet gondolkozni.

Alumínium bejárati ajtó high-tech vagy akár klasszikus megjelenéssel

A letisztult, modern dizájn páratlan megjelenést kölcsönöz bármilyen épületnek otthon és a munkahelyen egyaránt. Amiről azonban kevesen tudnak, hogy tradicionális megjelenésű formák is elkészíthetőek alumíniumból. Alumínium bejárati ajtóink bármilyen RAL színben igényelhetők, hogy az Ön kedvenc árnyalatában tündökölhessenek. Üvegbetéttel pedig még inkább kiemeli az ingatlant a szomszédjai közül gyönyörű kinézetével.

Alacsony karbantartási szükséglet

Miután csakis kiváló alapanyagokkal és kollégákkal dolgozunk, így képesek vagyunk értéket adni ügyfeleinknek. Egy GIL alumínium bejárati ajtóval nem lesz sok gondja, mivel szinte alig igényel karbantartást. Nem kell féltenie sem az időjárási körülményektől, sem pedig a mechanikai sérülésektől.

További kérdései merültek fel? Készséggel válaszolunk: vegyen részt ingyenes konzultációnkon!