gil nyílászárók

Bejárati ajtó

Egy bejárati ajtó nem pusztán csak egy nyílászáró, amely elválasztja otthonunkat a külvilágtól. A vendégek először a kültéri ajtóval találják szembe magukat, így különösen lényeges annak megjelenésre. Egy kiváló minőségű, szemet gyönyörködtető nyílászáró évtizedekig biztonságot nyújt családunk és értékeink számára, miközben elegáns hidat képez a kül- és beltér között. A GIL műanyag, fa és alumínium bejárati ajtók a legmagasabb színvonalat képviselik mind kvalitás, mind esztétika szempontjából: keressen minket bizalommal!

Műanyag

Alumínium

Mit nyújthat Önnek egy GIL bejárati ajtó?

A jól megválasztott kültéri ajtó rendkívül sokat adhat hozzá egy ingatlan funkciójához, valamint megjelenéséhez. A legfontosabb dolog mindenekelőtt házunk vagy lakásunk, illetve az ott lakók védelme és komfortja. Ehhez gondos tervezés, kifogástalan alapanyagok és természetesen professzionális előállítás, végül precíz beépítés szükséges.

Ezeket szem előtt tartva alkottuk meg világszinten is elismert minőségű nyílászáróinkat. Az összes GIL kültéri bejárati ajtó mind átlagon felüli élettartammal, valamint kitűnő zaj- és hőszigeteléssel rendelkezik. Nyílászáróink időtállóságát a példán felüli, masszív profil, acél zártszelvény, sarokmerevítés, illetve a már tapasztalatban is bizonyított, prémium anyagfelhasználás biztosítja. Emellett szigetelés és felületkezelés tekintetében is átlagon felüli értékeket, illetve hatékony külső behatások elleni védelmet garantálnak.

Biztonságos bejárati ajtó

Egy GIL bejárati ajtó biztonsága igény szerint még jobban megnövelhető. Ön biztonsági üvegeket, netán ujjlenyomat-olvasót, ajtócsukót, szemírisz érzékelőt szeretne kültéri nyílászáróján? Keressen minket bizalommal, és tájékoztatjuk, hogy melyik típusra milyen extra védelmi funkciókat választhat. Legalább 3000 féle kialakítást tudunk ügyfeleinknek biztosítani. A GIL kültéri bejárati ajtó árak ugyan az átlagnál némileg magasabbak, viszont cserébe termékeink a biztonság, valamint élettartam tekintetében is versenytársai fölé emelkednek.

GIL egyedi bejárati ajtó: páratlan megjelenés

Csakúgy, mint az ablakok esetében, Önnek lehetősége van a bejárati ajtó méretre gyártás lehetőségén túl külső és belső felének kialakításra, de még az üvegbetétek, illetve színárnyalatokra is ajánlatot kérni. A gyönyörű, letisztult dizájn a magyar piacon egyedülálló: forgalmazott bejárati ajtóink már messziről sugározzák az összetéveszthetetlen GIL esztétikát. A high-tech megjelenésű alumínium típusoktól kezdve a hagyományos műanyag változatok mellett a különféle természetes és elegáns hatást keltő minőségi faanyagokig bezárólag Ön hihetetlen választási szabadsággal rendelkezik.

Hatalmas külföldi és hazai tapasztalat

Tudjuk, hogy a minőséget nem lehet semmivel pótolni. Cégünk több évtizedes rutinját jelentős részben Nyugat-Európai projekteknek is köszönheti. Az innovatív mérnöki megoldásokat, a csúcsminőségű anyagokat és kiugróan magas biztonsági, stabilitási, időjárás-állóságot képviseljük hazai viszonylatban is. A modern megközelítés mellett fontos számunkra a tradíció is: ezt jelzi annak ténye is, hogy például faanyagokat egy 350 éves németországi faipari cégtől szerezzük be a GIL bejárati ajtókhoz.

A beszerzés utáni folyamatok hatékonyságáért pedig kiváló szakembergárdánk gondoskodik a tervezéstől a beépítésig. Minden egyes munkatársunkért, partnerünkért tűzbe tesszük a kezünket, számos termékünkre pedig 10 év jótállást is vállalunk. A már említett faanyagok esetében pedig nem ritka az 50 év gyártási garancia sem.

Amennyiben további kérdései merültek fel, szívesen válaszolunk: vegyen részt ingyenes konzultációnkon!