gil nyílászárók

Bejárati ajtó

Egy bejárati ajtó nem pusztán csak egy nyílászáró, amely elválasztja otthonunkat a külvilágtól. A vendégek először a kültéri ajtóval találják szembe magukat, így különösen lényeges annak megjelenésre. Egy kiváló minőségű, szemet gyönyörködtető nyílászáró évtizedekig biztonságot nyújt családunk és értékeink számára, miközben elegáns hidat képez a kül- és beltér között. A GIL műanyag, fa és alumínium bejárati ajtók a legmagasabb színvonalat képviselik mind kvalitás, mind esztétika szempontjából: keressen minket bizalommal!

Milyen igényeknek kell a bejárati ajtónak megfelelnie?

A választás során számos szempontot figyelembe kell vennünk. Ezek közül a legfontosabbakat vesszük számba.

Biztonság

A bejárati ajtó otthonunk biztonságának első védvonala, ezért fontos, hogy megfelelő zárral és megerősített szerkezettel legyen felszerelve.

Tartósság

Fontos, hogy a bejárati ajtó hosszú élettartammal rendelkezzen, ezért érdemes olyan prémium anyagból készült típust választani, amely akár több évtizeden át megbízhatóan szolgál minket.

Strapabírás

A bejárati ajtónak meg kell védenie otthonunkat – adott esetben – az időjárás viszontagságaitól is.

Hang- és hőszigetelés

Bejárati ajtónknak hatékonyan kell szigetelnie a hangot, hiszen otthonunkban igyekszünk kizárni a külső zajokat. A hőszigetelés jelentőségét sem becsülhetjük alá: fontos, hogy nyílászáróink télen melegen, nyáron pedig hűvösen tartsák életterünket.

Esztétikum

A bejárati ajtó nem csupán funkcionális elem, a stílusa, esztétikuma sem elhanyagolható szempont.

Milyen anyagból készülhet a bejárati ajtó?

Műanyag bejárati ajtó

A műanyag ajtók kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően a leggyakrabban választott ajtótípusok közé tartoznak. Rendkívül ellenállóak és tartósak, így hosszú éveken keresztül megőrzik szépségüket és funkcióikat. A műanyag ellenáll a nedvességnek és a korróziónak, így ideális választást jelent kültéri és beltéri használatra egyaránt. Emellett a műanyag ajtók könnyen karbantarthatóak és tisztíthatóak, ami tovább növeli népszerűségüket.

A Gil műanyag bejárati ajtó bámulatosan masszív profillal rendelkezik: a tokban és a szárnyban egyaránt 3 mm falvastagságú acélmerevítéssel, a fő kamrákban pedig pirhabtöltéssel. Biztonsági fokozat: RC2.

Műanyag ajtót érdemes választanunk, ha fontos számunkra a tartósság, a kényelem, a megfizethetőség és a jó szigetelőképesség. Emellett széles választékban elérhetőek, így megtalálhatjuk az otthonunkba leginkább illő megoldást.

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy néhányan kevésbé tartják elegánsnak és környezetbarátnak, mint a természetes anyagokból, például fából készült ajtókat. Összességében véve azonban a műanyag nyílászárók sokkal több előnnyel rendelkeznek, mint ahány ellenérv merül fel velük szemben.

Fa bejárati ajtó

A fa ajtók évszázadok óta szolgálják a lakóépületek védelmét, miközben melegséget és eleganciát kölcsönöznek otthonunknak.

A fa ajtók egyedülálló szépségével más anyagok nem versenyezhetnek. Természetes megjelenése, textúrája és színei varázslatos atmoszférát teremtenek otthonunkban. Emellett a fa ajtók tartósak és ellenállóak lehetnek, ha megfelelően karbantartjuk őket.

Fából készült bejárati ajtót érdemes választanunk, ha szeretnénk otthonunkat természetes és meleg környezetben, illetve hagyományos stílusban megteremteni.

A fa ajtók előnyei közé tartozik a hosszú élettartam is, emellett kiváló hő- és hangszigetelő képességekkel rendelkezhetnek, ami tovább növeli komfortérzetünket és otthonunk energiahatékonyságát.

Alumínium bejárati ajtó

Az alumínium ajtók az innováció és a funkcionalitás jelképei, modern megjelenésükkel és tartós kialakításukkal nyújtanak remek alternatívát. Az alumínium könnyű, de erős fém, ami hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít, és egyúttal rendkívül ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben is.

Az alumínium ajtók ideálisak olyan helyzetekben, amikor a tartósság és a fokozott biztonság mellett fontos a modern megjelenés is. Ha például kortárs vagy ipari stílusú otthont szeretnénk létrehozni, az alumínium ajtók kitűnő választást jelenthetnek. Akkor is érdemes az alumínium bejárati ajtó mellett döntenünk, ha olyan környezetben élünk, ahol fontos a hő- és hangszigetelés.

Az alumínium ajtók előnyei közé tartozik a könnyű súly és az erős szerkezet, valamint a tartósság. Ugyanakkor az alumínium ajtók drágábbak, mint a műanyag ajtók, és nem mindegyik stílusú otthonhoz illenek.

Mire érdemes figyelni a bejárati ajtók választásánál?

Amikor bejárati ajtót választunk, érdemes figyelembe venni néhány fontos szempontot. Az ajtónak stílusában illeszkednie kell az otthonunkhoz. Fontoljuk meg azt is, hogy üveges vagy üveg nélküli ajtót szeretnénk-e, és mindig figyeljünk a megfelelő nyitásirányra. Otthonunk védelme érdekében válasszunk megfelelő biztonsági zárral ellátott bejárati ajtót. Ne feledkezzünk meg a kilincs kiválasztásáról sem, hiszen ez az apró részlet is meghatározó a praktikum és az esztétikum szempontjából egyaránt.

Gil bejárati ajtók

A jól megválasztott kültéri ajtó rendkívül sokat adhat hozzá egy ingatlan funkciójához, valamint megjelenéséhez. A legfontosabb dolog mindenekelőtt házunk vagy lakásunk, illetve az ott lakók védelme és komfortja. Ehhez gondos tervezés, kifogástalan alapanyagok és természetesen professzionális előállítás, végül precíz beépítés szükséges.

Ezeket szem előtt tartva alkottuk meg világszinten is elismert minőségű nyílászáróinkat. Az összes GIL kültéri bejárati ajtó mind átlagon felüli élettartammal, valamint kitűnő zaj- és hőszigeteléssel rendelkezik. Nyílászáróink időtállóságát a példán felüli, masszív profil, acél zártszelvény, sarokmerevítés, illetve a már tapasztalatban is bizonyított, prémium anyagfelhasználás biztosítja. Emellett szigetelés és felületkezelés tekintetében is átlagon felüli értékeket, illetve hatékony külső behatások elleni védelmet garantálnak.

Miért érdemes a Gil bejárati ajtóit választani?

Biztonságos

Egy GIL bejárati ajtó biztonsága igény szerint még jobban megnövelhető. Ön biztonsági üvegeket, netán ujjlenyomat-olvasót, ajtócsukót, szemírisz érzékelőt szeretne kültéri nyílászáróján? Keressen minket bizalommal, és tájékoztatjuk, hogy melyik típusra milyen extra védelmi funkciókat választhat. Legalább 3000 féle kialakítást tudunk ügyfeleinknek biztosítani. A GIL kültéri bejárati ajtó árak ugyan az átlagnál némileg magasabbak, viszont cserébe termékeink a biztonság, valamint élettartam tekintetében is versenytársai fölé emelkednek.

Páratlan megjelenés

Csakúgy, mint az ablakok esetében, Önnek lehetősége van a bejárati ajtó méretre gyártása mellett lehetősége van a külső és belső felének kialakítására, de az üvegbetétek, illetve színárnyalatok esetében is szabadon választhat. A gyönyörű, letisztult dizájn a magyar piacon egyedülálló: a forgalmazott bejárati ajtóink már messziről sugározzák az összetéveszthetetlen GIL esztétikát. A high-tech megjelenésű alumínium típusoktól kezdve a hagyományos műanyag változatok mellett a különféle természetes és elegáns hatást keltő minőségi faanyagokig bezárólag, hihetetlen választási szabadsággal rendelkezik.

Hatalmas külföldi és hazai tapasztalat

Tudjuk, hogy a minőséget nem lehet semmivel pótolni. Cégünk több évtizedes rutinját jelentős részben Nyugat-Európai projekteknek is köszönheti. Az innovatív mérnöki megoldásokat, a csúcsminőségű anyagokat és kiugróan magas biztonsági, stabilitási, időjárás-állóságot képviseljük hazai viszonylatban is. A modern megközelítés mellett fontos számunkra a tradíció is: ezt jelzi annak ténye is, hogy például faanyagokat egy 350 éves németországi faipari cégtől szerezzük be a GIL bejárati ajtókhoz.

A beszerzés utáni folyamatok hatékonyságáért pedig kiváló szakembergárdánk gondoskodik a tervezéstől a beépítésig. Minden egyes munkatársunkért, partnerünkért tűzbe tesszük a kezünket, számos termékünkre pedig 10 év jótállást is vállalunk. A már említett faanyagok esetében pedig nem ritka az 50 év gyártási garancia sem.

Amennyiben további kérdései merültek fel, szívesen válaszolunk: vegyen részt ingyenes konzultációnkon!

Műanyag

Alumínium