Nyílászáró csere

Ha Ön régi nyílászárói helyett pazar minőségű műanyag, fa és/vagy alumínium ablakok, ajtók beépítésére keres kivitelezőt, akkor jó helyen jár! Nyílászáró csere szolgáltatásunk keretében prémium termékeinket gyorsan és hatékonyan beépítjük otthonába. Tapasztalt csapatunkban nyugodtan megbízhat, miután hatalmas hazai és külföldi nyílászáró csere tapasztalattal rendelkeznek: keressen minket bizalommal!

Milyen GIL-Trade nyílászáró csere lehetőségek vannak?

Ajtócsere

Ha Ön új nyílászárókra cserélné le otthonának régi ajtóit, szakember gárdánk vállalja azok beépítését Budapesten, a Balaton környékén, illetve az Alföld legtávolabbi részén is. Átlag feletti minőségű terasz, bejárati és beltéri ajtóinkkal nyugodtan tervezhet hosszútávra – kiváló alapanyagok, gondos megmunkálás és precíz összeszerelés jellemzi termékeinket. Nyílászáróinkat folyamatosan fejlesztjük, valamint személyesen ellenőrizzük azok állapotát. A roppant magas élettartam mellett pedig a küllem sem hagy kivetnivalót maga után: a klasszikus dizájntól a modern irányzatokig számtalan építészeti stílus közül lehet válogatni.

Ablakcsere

Amint a GIL-Trade ajtók esetében, úgy az ablakok tekintetében is csak a kifogástalan végeredménnyel elégszünk meg. Termékeink megfelelnek a legszigorúbb építészeti elvárásoknak, ráadásul saját beépítési technológiát alkalmazunk. Saját szakembergárdánk pontosan ismeri az általunk alkalmazott nyílászáró csere metódus összes lépését – ez garantálja projektjeink gördülékeny kivitelezését és azok tartósságát. Emellett cégünknél maximálisan igazodunk vásárlóink dizájn igényeihez is. Ez vonatkozik fa, alumínium, műanyag, valamint „hibrid” ablakainkra egyaránt: egy GIL nyílászáró csere esztétikai értelemben is mindig kielégítő lesz.

Elvégezhető-e télen a nyílászáró csere?

A hiedelmekkel ellentétben a téli nyílászáró csere ugyanolyan hatékonyan és eredményesen kivitelezhető, mint a melegebb hónapokban. Szakszerű kivitelezésnél ugyanis nem kell amiatt aggódnunk, hogy a hidegben kihűlne otthonunk. A téli időszakban elvégzett nyílászáró csere esetében mindössze annyi a különbség, hogy egyszerre csak egy ablak vagy ajtó lesz kicserélve.

Az ajtó és ablak cseréjénél ráadásul a nyílás csupán rövid ideig marad nyitva, ami alatt nem képes az egész ingatlan teljesen kihűlni. Az időtartam körülbelül egy szellőztetésnek felel meg. Ha ráadásul elszeparálható helyiségben történik a nyílászáró csere, akkor csak az adott szoba fog lehűlni. Nem kell tehát aggódni, ha a nyári ablak vagy ajtócserét el kellett halasztani – szakszerűen kivitelezett munkával rövid idő alatt beépíthetők az új nyílászárók.

Nyílászáró csere a GIL-Trade szolgáltatásai között: miért érdemes minket választani?

Hatalmas kínálatból válogathat

Kínálatunkban változatos bejárati-, terasz- és beltéri ajtó, valamint különféle ablak kialakításokkal találkozhat. Termékeink szabványméretben, vagy egyedi paraméterekkel is megrendelhetők. Több ezer féle opció áll rendelkezésre ügyfeleink számára. A speciális vasalatos alumínium ajtóktól kezdve az innovatív Thermo ablakon át egészen a beltéri üvegbetétes frízes ajtókig számtalan változat beszerezhető. A GIL nyílászárókkal egyszerre biztosíthat hatékony védelmet családja és értékei számára, komfortot kiváló szigetelésükkel az év bármelyik szakában, valamint egyedi megjelenést esztétikus dizájnjukkal.

Minőség mindenek felett

Miután rengeteg minden múlhat az ajtók és ablakok kialakításán, ezért azok minőségét mindig elsődleges szempontként kezeljük. Nyílászáróink a legmagasabb szakmai tartalommal büszkélkednek, amelyekre évtizedekig lehet számítani. Csakis előzetesen bevizsgált, prémium alapanyagokkal dolgozunk. Számos termékünkre akár 10 év garanciát is vállalunk, és az általunk használt faanyagok esetében nem ritka az 50 év gyártói garancia sem. Ráadásul termékeinket folyamatos, minőséget javító fejlesztésekkel igyekszünk még ellenállóbbá tenni. Más szóval: az általunk megszabott nyílászáró csere árak minden alkalommal kiemelkedő kvalitással társulnak.

nyílászáró csere Balaton

Nyílászáró csere rutinos beépítő csapattól

Az ajtók és ablakok cseréjét ugyanolyan komolyan vesszük, mint a nyílászárók minőségét javító fejlesztéseket. Csapatunk külföldi tapasztalattal is rendelkezik, kollégáink úgy ismerik az összes GIL ajtó és ablak típust, mint a tenyerüket. Levesszük a terhet az Ön válláról: a tervezéstől a végső simításokig vállaljuk nyílászárói cseréjének munkálatait. Több, mint 23 év alatt számtalan sikeres megbízatás fűződik a nevükhöz – mind a partnereinkért, mind a munkatársainkért a tűzbe tennénk a kezünket.

További kérdései merültek fel? Ez esetben vegye fel a kapcsolatot segítőkész kollégáinkkal!