Beltéri ajtók / frízes

Frízes beltéri ajtók

Üzenete van

A GIL frízes ajtók egy irodában azt hirdetik, hogy itt senkinek nincs titkolnivalója. A dolgozók láthatják, mit csinál épp a főnök, és fordítva. Az ajtók haladó szemléletű cégről tanúskodnak, ahol adnak a minőségre, és sablonok helyett egyéni megoldásokkal rukkolnak elő. Szeretné ezt sugallni magukról?
A GIL frízes ajtók otthon egészen más szerepben tündökölnek. Friss, egyéni, sikkes hangulatot árasztanak. Az üvegbetétek révén tágasabbá, világosabbá teszik a tereket, és tág teret adnak az egyéni elképzeléseknek is. Szereti ezt a kreatív szabadságot? Akkor már csak egy időpontot kell egyeztetnünk.
Technikai jellemzők
leírás

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ajtótok és ajtólap

Tok: Utólag állítható és szerelhető MDF tok, többféle tokborítással.
Lap: furatolt vagy tömör forgácslap betét, keményfa élzárással, MDF borítással, ragasztott edzett üveggel.

Vasalat, záródás

Látszó vagy rejtett pántolású.
Falcos vagy síkban záródó ajtólap – kifelé vagy tokba nyíló változatban.
Nyitásmód: kifelé vagy befelé nyíló – falban illetve falon kívül toló – egy-vagy többszárnyú.

Felület

Festett felület RAL vagy NCS színskála szerint – Egyszer vagy kétszer késelt furnérok az olasz ALPI kínálatából (tervezők: Patricia Urquiola, Ettore Sottsass, Piero Lissoni, …)
Egyedileg mart, üvegezett ajtólapok, intarziás furnérok, kazettás furnérok.

Kilincsek

Mandelli, DND, Tupai, Fimet, FSB kilincsek széles választéka