Teraszajtók / Fa-alumínium teraszajtók

Fa-alumínium teraszajtók

Páncélos lakosztály
Kint a végtelenül ellenálló alumínium védelmét élvezheti. Bent a dió, éger, cseresznye, bükk, tölgy, eukaliptusz vagy fenyő anyagában gyönyörködhet. Melyik van összhangban a helyiség stílusával? Ez talán a legnehezebb kérdés, amikor döntenie kell a GIL fa-alumínium rendszer beépítéséről.
Ha kéri, mérnökeink precíz, könnyen kivitelezhető terveket készítenek, és tanácsot adnak a teraszajtó működését (toló, toló-bukó, harmonika) és biztonsági megoldásait illetően. Érdemes megismernie a huzatbiztosító, hibásműködtetés-gátló, résszellőztető és más innovatív részletek előnyeit. Beszéljünk!
Technikai jellemzők
leírás

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Profil

4 rétegben tömbösített, hossztoldott vagy toldásmentes faanyagok.
A külső oldalon síkban záródó alumínium borítás, hegesztett sarkokkal, láthatatlan illesztéssel – óriási szín- és felületi választékban.
Valódi gumitömítés (nem műanyag) a tokban és szárnyban.
Extra magasság és szélesség esetén statikailag erősített frízek felhasználása. A szárnyon szárnyperem takaró, a tokon vízvető gondoskodikk a kényes felületek extra védelméről.

Hőszigetelés

Ug = 0,5 W/m2K esetén Uw=0,78 W/m2K hőszigetelt üvegezés, melegperemes távtartóval.

Funkciók

Fix, nyíló, bukó, nyíló-bukó, egy- illetve többszárnyú.
RC1, RC2 ill. RC3 biztonsági vasalat.
Beépítéshez különböző RAL-szisztémájú beépítési módozatok javasoltak.

Felületkezelés

Belső oldalon: 5 rétegben: 2x mártott, 3x nagynyomáson szórt felület.
Lazúros vagy fedőfestékek széles választéka.
Külső oldalon: RAL- illetve egyéb színpaletta szerinti matt, strukturált vagy fényes porszórt felület.