GIL NYÍLÁSZÁRÓK

Ajtó

A jól megválasztott ajtó egyszerre biztosít hatékony védelmet családunk és értékeink számára, valamint komfortot jelent szigetelésével az év minden napján. Egy esztétikus dizájnnal pedig kifejezhetjük egyediségünket, amelynek mindenki a csodájára járhat. Ha ehhez még kiváló minőség és professzionális beépítés is társul, évtizedekig gyönyörködhetünk a végeredményben és élvezhetjük beruházásunk gyümölcsét. A GIL prémium gyártású ajtói egy életre szóló dekoratív és biztonságos megoldást kínálnak Önnek: keressen minket bátran!

Bejárati ajtók

Beltéri ajtók

GIL ajtók: több évtizedes tapasztalat

Szakembergárdánk sokéves nemzetközi tapasztalattal is rendelkezik, és gyorsan felnőtt a nyugat-európai piaci színvonalhoz, amelyeket itthon is képviselünk. Mivel egy ajtó sorsa már a tervezőasztalnál eldől, így mérnökeink az alapkoncepció megszületésétől számítva alaposan felmérik az összes lehetőséget. Büszkén mondhatjuk, hogy mindegyik GIL ajtó kiállja az idő próbáját, és megfelel a modern kor legnagyobb elvárásainak is. Mérnökeink már több tucat innovatív megoldást alkalmaztak termékeink fejlesztésénél.

Egy GIL nyílászáró megtervezése után annak beépítését is ugyanilyen szakértelemmel végzi hozzáértő csapatunk. Miután minden felhasznált anyagot kívül-belül ismernek, így rutinosan és gyorsan kiviteleznek minden egyedi ajtó telepítést. A munkájuk minőségére biztosíték, hogy csakis a megfelelő, helyes beépítési technológiákat alkalmazzák. A karbantartóinktól kezdve az összes külsős munkatársunk és partnereink is ugyanilyen magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak.

Bámulatos formatervezés

A cégünk által forgalmazott ajtók egytől egyig páratlan megjelenéssel bírnak, köszönhetően a praktikus és letisztult formatervezésnek. Nincs semmi fölösleges kellék vagy kiegészítő a GIL nyílászárókon, miután a felhasznált prémium anyagok és a briliáns mérnöki megoldások magukért beszélnek. Legyen szó terasz-, bejárati- vagy beltéri ajtóról, mindegyik exkluzív megjelenést biztosít ügyfeleinknek.

Prémium, felületkezelt faanyagokkal, kifinomult és elegáns műanyagokkal, masszív, minimalista alumíniumokkal és ezek kombinációival is találkozhat a GIL ajtók esetében. Emellett találkozhat beltéri ajtók esetében pl. tapétaajtóval, mart vagy marás nélküli-, kazettás-, frízes- illetve teljes üveglapos kialakítású nyílászárókkal is. Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi pedig igyekszünk megvalósítani az Ön álmait.

Egyedi ajtó gyártás: garantált minőség

Fő törekvésünk, hogy a nyílászárók minősége tökéletes szimbiózisban legyen ügyfeleink igényeivel és elvárásaival. Amennyiben Ön évtizedekre szóló, valóban egyedi ajtó után kutat otthonába, ne keressen tovább! Minden legyártott GIL ajtó esetében a műveletet követően személyesen győződünk meg a termék megbízhatóságáról és professzionális kivitelezéséről. Az általunk forgalmazott termékek legnagyobb részére 10 év garanciát vállalunk, egyes faanyagok esetében pedig nem ritka az 50 év gyártói jótállás sem.

Ha hatalmas kínálatból szeretne válogatni, akkor is bátran fordulhat hozzánk. Több ezer variációs lehetőség áll a rendelkezésére a megfelelő GIL nyílászáró beszerzéséhez. Azonban az egyedi ajtó készítés nem lenne igazán egyedi, ha Önnek nem lenne beleszólása a nyílászárók egyéb paramétereibe: saját méretigény, anyaghasználat, az üvegfelületek, illetve az ajtó színének tekintetében is rugalmasan asszisztálunk elképzeléseihez.

Amennyiben felkeltették érdeklődését termékeink, szívesen elkalauzoljuk a nyílászárók világában: vegyen részt ingyenes konzultációnkon!