Workshop – 2024. február

2024.02.16.
A tavalyi évben nagy sikerrel elindult és többször megismételt témaspecifikus kurzusainkat idén is folytatjuk.
 Fő témakörök:

  1. Célok és értékek: Bemutatjuk, milyen célokat és értékeket képviselünk a tervezés, gyártás és kivitelezés területén. Beszélünk arról, hogyan tudjuk ezeket a célokat beépíteni a projektekbe, és hogyan segíthetjük a partnereinket abban, hogy sikeresen kommunikálják üzenetüket az általunk tervezett, gyártott, kivitelezett termékekkel.
  2. Portfólió és referenciák: Megosztjuk az általunk korábban készített projektek portfólióját és referenciáit. Ez bemutatja a munkánk sokszínűségét, a különböző ingatlanokban és projekttípusokban szerzett tapasztalatainkat.
  3. Folyamat és munkamódszer: Részletesen bemutatjuk a munkamódszerünket, tervezési, gyártási és kivitelezési folyamatunkat. Elmagyarázzuk, hogy hogyan dolgozunk együtt a partnereinkkel, milyen lehetőségek vannak a közös együttműködésre, és hogyan tudjuk nyílászárókkal és árnyékolókkal kapcsolatos szolgáltatásainkat a tervezők projektjéhez igazítani.
  4. Egyedi megoldások: Ismertetjük, hogyan tudjuk testreszabni az egyes ajtókat, ablakokat és árnyékolókat a tervező és az ügyfél igényei és elvárásai alapján. Bemutatjuk, hogyan alkalmazzuk a kreatív ötleteket és a technológiai megoldásokat ahhoz, hogy az ügyfeleinknek egyedi és innovatív megoldásokat kínáljunk.
  • Időpont: 2024. február 21. szerda, 10.00-12.00
  • Találkozó: 9.40-től a bemutatóteremben
  • A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött; regisztrálni a következő email címen lehet:
  • krisztina@gil-trade.hu
  • Mobil: +36209622475