Terasz ajtók / Terasz üvegfalak

XS-ALUMÍNIUM kültéri tolóajtó rendszerek

Solaris 20e – kültéri tolóajtó

A Solarise az XS-Alu Building Systems 3 évszakos üvegterasz rendszere. Termékünk egy alul támasztott tolható üvegfalrendszer, amely teljes átláthatóságot biztosít, azaz nincsenek az üvegfalak között profilok. A tartó profiljaink, ahogy a többi termékünk is, modern, keskeny dizájnt követnek. A 3 évszakos, nem teljesen zárt üvegteraszok előnye, hogy melegebb napokon sem kell tartanunk a túlhevüléstől. Üvegteraszunk egy mozdulattal könnyedén átszellőztethető, szinte teljesen eltolható, így egy nyitott teraszt kaphatunk.

A rendszer gyártásához használt alumínium 50% -ban újrahasznosított anyagból készül, amely egyedülálló a piacon. A tolóajtó görgők teherbírása 180 KG, amely akár 3 m magas üvegszárnyak alkalmazását is lehetővé teszi. Az időjárási viszontagságokat tekintve, rendszer akár 180-200 km/óra szélsebességnek is ellenáll.

A kivitel 2,4,6,8 vagy akár 10 pályáig kiépíthető, jobbra vagy balra eltolható változatban is beszerelhető. A vízelvezetés a rendszerbe be van építve, tisztítása egyszerű. Az ajtószárny könnyű mozgatását a co-extrudált gumiszivacsok biztosítják. Az ajtó nyitását a süllyesztett fogantyú segíti nemesacél vagy alumínium kivitelben, amely belülről zárható tartozékkal is rendelhető.

Technikai jellemzők

leírás

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Üveg

8-12 mm edzett vagy laminált

Sín
marine minőségű alumínium
Kivitel
2,4,6,8 vagy akár 10 pályás
Zár
Süllyesztett fogantyú, tolórúd (flush pull handle)
Keretezés
click connect, csavarozható
Keret mérete
20 mm keskeny és alig 70 mm magas üvegtartó profilok, 40 mm széles profilokba találkoznak
Tömítések
co-extrudált gumiszivacsok
Működése
manuális