Megjelenés a Lakberinfo oldalán

2023.11.16.

Magas minőségű nyílászárók, amiket minden lakberendezőnek és belsőépítésznek ismernie kell

A GIL-Trade megkerülhetetlen azon tervező számára, aki ügyfelének a legjobb minőségben szeretne külső és belső nyílászárókat tervezni.

Több mint 25 év tapasztalat és egy egészen más szemlélet várja azokat a lakberendezőket és belsőépítészeket, akik ellátogatnak a GIL-Trade Bécsi út 195. szám alatt található bemutatótermébe. 

lakberinfo-showroom_01

Már a reprezentatív bemutatóterem is azt sugallja, hogy prémium minőséggel találkozunk, ám ennél sokkal többről van szó. A GIL­-Trade gyökeresen szakít a tucatajtók világával, a rövid távra vásárolt és sok esetben alacsonyabb minőséget képviselő kínálattal. A tervezők számára egy egészen új perspektívát nyit. Kültéri és beltéri nyílászáróik, illetve az ezekkel együtt kiválasztott árnyékolástechnikai rendszerek megalkotása a tervező, illetve igény esetén az megrendelő bevonásával zajlik.

lakberinfo-showroom_02
lakberinfo-showroom_03
lakberinfo-showroom_04
lakberinfo-showroom_05

Tervezés előtt a legapróbb részletekig megismerhetik a felső kategóriás nyílászárók különleges tudását, ami az esztétikus megjelenésen túl a több évtizedes kiváló működésért, a hosszú élettartamért, a biztonságért, illetve a sokkal jobb hőszigetelésért felelnek.

Ezután indul el aztán az egyedi tervezés az egyedi igények mentén, legyen szó műanyag, fa, alumínium, vagy ezek kombinációjából gyártott bejárati ajtókról, tolóajtókról, beltéri ajtókról, illetve ablakokról. Mivel minden alapanyag, mozgó alkatrész, illetve a beépítés során használt segédanyag a legjobb minőségű, így nem csodálkozhatunk az akár 10 éves garancián, ami ezekhez a nyílászárókhoz jár.

lakberinfo-showroom_06
lakberinfo-showroom_07
lakberinfo-showroom_08

A választható felületek és színek a legújabb trendeknek felelnek meg a legkiválóbb anyagokból. A cég stratégiai vezetői és fejlesztői folyamatosan kutatják és integrálják termékeik és szolgáltatásai körébe az ágazat innovációit. Bejárati ajtók esetében olyan extrákkal is találkozunk, mint az ujjlenyomat érzékelő, az ajtóba épített világítás, vagy éppen a különlegesen csendes motoros redőny, amire biztosan nem fogunk felébredni. A sokféle variációs lehetőségnek köszönhetően így a tökéletes ajtók és ablakok konfigurálhatók, amik egységes megjelenést garantálnak a berendezett enteriőrökkel.

A beépítés egy rendkívül összetett és komoly odafigyelést igénylő feladat, főleg ilyen minőségű és kivitelű nyílászáróknál, amit a GIL-Trade saját, képzett beépítő csapata végez el minden esetben a helyszínen.

lakberinfo-showroom_09
lakberinfo-showroom_10
lakberinfo-showroom_11
lakberinfo-showroom_12
lakberinfo-showroom_13

Fontos tudni, hogy a GIL-Trade árnyékolástechnikai termékeire ugyanez a szemlélet jellemző, mint a nyílászárókra. Kizárólag magas minőségű redőny, zsaluzia, zsalugáter vagy éppen screen árnyékolókat rendelhetünk, amik megjelenésében és stílusában is egységet alkotnak az ablakokkal. A kerti pihenéshez a mozgatható lamellás, rejtett vízelvezetésű és rendkívül stabil felépítményű, a környezeti és időjárási hatásoknak ellenálló pergolákat ismerhetjük meg.

Ha Ön is lakberendező vagy belsőépítész és a munkája során találkozik olyan megrendelői igényekkel, melyekhez már nem elegendő a katalógusok kínálata, akkor látogasson el a GIL-Trade exkluzív bemutatótermébe, ahol szakértő kollégák fogják elkalauzolni a valóban prémium kategória világában.

lakberinfo-showroom_14
lakberinfo-showroom_15

Az eredeti cikk megtekintése a lakberinfo.hu oldalon.