Alumínium redőny

Egy GIL alumínium redőny nemcsak szépséget, de értéket is ad ingatlanának. Redőnyeink ideális választás vihar- és biztonsági védelem gyanánt, köszönhetően masszív kialakításuknak és egyszerű használatuknak. Letisztult dizájnnal rendelkező alu redőny variációink stílusosak, tartósak, így bármelyik helyiség árnyékolójaként évtizedekig stabilan megállják a helyüket. A GIL alumínium redőnyök igényelhetők külső tokos, illetve vakolható tokos változatban is. Ismerje meg alumínium redőny típusainkat, és kötelezze el magát az időtálló minőség mellett: vegyen részt ingyenes szaktanácsadásunkon!

Alumínium redőny a GIL-Trade kínálatában:

miért érdemes minket választani?

Hatalmas szakmai tapasztalat és profi szerelőgárda

Több, mint 23 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött csapatunk számára nem okoz gondot egyetlen alumínium redőny beüzemelése sem. Egy előzetes felmérést követően precízen, megbízhatóan és a határidők maximális betartásával szerelik fel a legkomplexebb árnyékolástechnikai eszközöket is. Válassza akár beépíthető vagy külső tokos alumínium redőny variációinkat, mindegyik típusra évtizedekig számíthat majd.

Alumínium redőny prémium minőségben, számos extrával

Precízen tervezett és kivitelezett alumínium redőnyeink kiállják az idő próbáját, miután kizárólag minőségi alapanyagokat használtak fel gyártásuk során. Vastag poliuretán hab szigetelésnek köszönhetően télen benntartja a meleget, míg nyáron a kellemes hűvöst. Egy műanyag redőny igaz, hogy olcsóbbnak tűnhet, mint egy alu redőny – az első 6-8 évben. Utána azonban egy műanyag árnyékolónál általában elkezdik felütni a fejüket a különböző szerkezeti problémák és javítani valók, míg egy alumínium redőny ugyanolyan stabilan állja a sarat.

Amellett, hogy alu redőny típusaink tartósak és szemet gyönyörködtető dizájnnal rendelkeznek, számos extrát is nyújtanak a felhasználók számára. Termékeink igény szerint kérhetők többféle plusz járulékkal, mint pl. integrált szúnyoghálóval vagy akár feltolásgátló szerkezettel is. A tokrendszer színvilágát is természetesen ügyfeleink választhatják ki a RAL színskálából – akár a redőnyléccel megegyező, vagy eltérő árnyalatok is lehetségesek.

Többfajta alu redőny is elérhető kínálatunkban

Kínálatunkban a már említett külső tokos, valamint a láthatatlan vakolható tokos alumínium redőnyökkel találkozhatnak vásárlóink. Előbbi megoldás a szerkezetileg kész épületetek ideális árnyékolója: kézi, motoros és okosotthon-megoldásokkal is működtethető, valamint számos porszórt színben igényelhető. A beépíthető és vakolható tokos változat szinte eltünteti a felhúzott redőnyt, hogy nyílászárója eredeti pompájában tündökölhessen. Mindössze pár mozdulattal fel-lemozgatható, így másodpercek alatt kizárhatjuk mind a kíváncsi tekinteteket, mind a vakító napsugarakat otthonunkból.

Ingyenes szakmai tanácsadással is szolgálunk

Mi hiszünk a személyes találkozó erejében: jöjjön el hozzánk egy személyes találkozóra, mi pedig megismertetjük Önnel a GIL beltéri vagy bejárati ajtók, ablakok és árnyékolók világát. Hogy valójában milyen szintű minőséget képviselnek termékeink, csak akkor fogja igazán átérezni, ha a saját szemével győződik meg róla. Felteheti nekünk összes felmerülő kérdését, és olyan felvetésekre is választ kaphat, amelyek az ingyenes szakmai tanácsadás nélkül rejtve maradtak volna.

Alumínium redőny árak: mennyibe kerülnek?

Egy GIL alumínium redőny ár számos tényezőtől függ, a termék típusától kezdve a kért extrákon át egészen a rendelt mennyiségig. Hogy érdemben tudjuk Önt tájékoztatni, mekkora egy GIL alumínium redőny ára, egy előzetes állapot- valamint igényfelmérés szükséges a részünkről. Ezt követően már pontosabban meg tudjuk mondani az -aluredőny árak pontos mértékét.

Milyen előnyökkel szolgál egy alumínium redőny?

Magánszféra: élvezze a maximális kényelmet és privátszférát, amit csakis egy GIL alumínium redőny képes biztosítani! Ha túl sok a fény, esetleg szeretnénk megszabadulni a befelé bámészkodó tekintetektől, csak eresszük le az árnyékolót gurtni, távirányító vagy okos ház rendszerbe való integrálás segítségével, és máris 100%-os belátásvédelmet biztosíthatunk otthonunk számára.

Védelem: bár hazánk éghajlatára szerencsére nem jellemzők a hurrikánok és a mindent letaroló viharok, a GIL alumínium redőnyök ettől függetlenül még az ehhez hasonló zord időjárási viszonyoknak is ellenállna. A mostoha környezeti körülményeken túl alu redőnyeink átlag feletti biztonsági mutatókkal rendelkeznek, így hatékony védelmet nyújtanak hő- és hangszigetelés, valamint lopási kísérlet ellen is.

Kényelmes működtetés: a GIL alumínium redőny variációk többféle működtetéssel is igényelhetők. Árnyékolóink kézi vagy motoros működtetés mellett BECKER vagy Somfy motorokkal fali kapcsolóval, távirányítással vagy intelligens otthon megoldásokkal is működtethetők.

Hidegálló: alumínium redőny megoldásaink télen megakadályozzák a beltéri hő kiszivárgását, míg nyáron hűvösen tartja a helyiséget. Kiváló minőségű és nagy sűrűségű habbal szigetelt termékeinkkel így nemcsak a komfortérzet növelhető az ingatlanban, hanem csökkenthetők a fűtési-hűtési költségek is.

Megválaszolatlan kérdései lennének? Akkor keresse segítőkész kollégáinkat: vegye fel velük a kapcsolatot!