Az Ultraframe Classic télikert tetőrendszere a piacon lévő tetőrendszerek közül a legsikeresebb. Évtizedek óta gyártja megbízhatóan a minőségi télikerteket az angliai, és a világpiacot képviselő cégek részére.

Forgalomba helyezése óta minden második télikert tetőrendszer Ultraframe Classic, ami több mint 1 millió télikertet jelent csak Angliában.

A télikert az időjárás összes viszontagságainak ki van téve minden évszak minden napján. Ezért megbizhatóan kell állnia a próbát , hogy tulajdonosa hosszú éveken keresztül gondtalnul használhassa és élvezhesse minden előnyét, szépségét.

Bármilyen stílusú, alakú vagy méretű télikertet szeretne a háztulajdonos, akár üveg vagy akár polikarbonát tetővel, a Classic tetőrendszer megfelel a kívánalmaknak. A tető lehet alacsony vagy meredek lejtésszögű , minden forma kialakítható, figyelembe véve a statikai szempontokat, csomóponti kialakításokat, az adott régió időjárási körülményei alapján.

Az Ultraframe Classic télikert tetőrendszere a legmodernebb számítógépes technológiával tervezett és kivitelezett tetőrendszer, amit kreativ tervező és tapasztalt fejlesztő csapat hozott létre.

Az Ultraframe mérnökei a feljesztés minden szakaszában különleges figyelemmel tesztelték a terméket, mielőtt eljutatták egy független brit minősítőhöz (BBA). A BBA minősítése garantálja, hogy a megvásárolt télikert tetőrendszere megfelel a legmasabb minőségi kritériumoknak, a BBA akkreditációjával ellátva.

Az Ultraframe kutató és fejlesztőmunkájának alapja a folyamatos innováció. A télikert gyártók sorában egyedül álló szellőző tetőrendszer az Ultraframe cég névjegye. Más télikertek esetében oly sokszor gondot okozó párásodás, penészedés, ami a hermetikus zárásoknak és magas levegő-páratartalomnak a következménye, ebben a rendszerben megoldott probléma.

Használat közben az Ultraframe télikertek 60%-os relatív páratartalomig teljes értékű lakótérként használhatóak. Valamint a fej fölötti szellőzés jótékony hatása nem érzékelhető a használat során.

Bővebb információért forduljon szakértő kollégáinkhoz!

További képek megtekintéséhez kattintson a képek egyikére:

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.