A Panovista ® elemek lehetővé teszik sarokablakok és ajtók árnyékolását a sarkokon elhelyezett lefutó sínek és sodronyok nélkül. Maximális panoráma tárulhat elénk otthonunkból, hiszen a rendszer tökéletesen elrejthető a szabad szem elől, így árnyékolónk az épület részévé válik. Ideális megoldás olyan sarok nyílászárók esetén, amelyek sarok profil nélkül, üveg-üveg találkozásával készülnek illetve olyan sarok ajtóknál, amelyeknek mozgó szárnya sarkokon találkozik külön saroksoroló profil nélkül. Ez a megoldás tökéletesen elrejthető, az épület tömegének részévé tehető.

Panovista® - a sarkokon szabadon lengő textillel

A két szárny mozgása egyszerre történik, közös 90°-ban gérvágott záróléccel, a sarkokon szabadon lengő textillel. Textil megvezetése az oldalfalaknál (nem a sarokillesztésnél) a Fixscreen®  árnyékolónál megismert ZIP technológiával történik, a falkávákba rejtett lefutó sínekkel.

 

Panovista® MAX - Fixscreen® technológia, a sarkokon zipzárral rögzítve

A két szárny mozgása egyszerre történik, közös 90°-ban gérvágott záróléccel, a sarkokon zipzárral rögzített és fényrés nélküli textillel. Textil megvezetése a Fixscreen® esetén megismert ZIP technológiával történik a falkávákba rejtett lefutó sínekkel.

 

A Panovista® és Panovista® Max előnyei:

  • Praktikus használat - Mindkét oldalon a két árnyékoló egyszerre mozog. A két mező működtethető egy motorral (szélérzékelő ajánlott).
  • Napvédelem - Az árnyékoló megvédi otthonunkat az erős napsugárzástól, biztosítja a kellő árnyékolást.
  • Szélállóság - Megfelel az EN 13561 (Szélállóság 2. ill. 3. kategória) európai szabványnak, így a zörgő és foszladozó árnyékolók már a múlté lettek. 
  • Könnyű üzemeltetés - A technológia garantálja a könnyű kezelhetőséget.
  • Esztétikus megjelenés - A tok és az oldalsó lefutók láthatatlanul elrejtettek, de könnyedén hozzáférhetünk a textil tengelyéhez illetve a motorhoz.
  • Csendes működtetés - Mivel a vásznat az oldalsínek tartják végig és az alsó sín is kellő mértékben zárt, az árnyékoló működése nem zajos.
  • Nincs zavaró fényrés - (Panovista® MAX esetén) A sarkok zipzáras rögzítésének köszönhetően a sarkoknál sem lehet fényrésre számítani.
  • Gyűrődésmentes szövet - (Panovista® Max esetén) A speciális megvezetésnek köszönhetően az árnyékolóban a vászon mindig feszes és gyűrődésmentes.
  • Rovarvédelem - (Panovista® Max esetén) Intenzív szellőztetést tesz lehetővé, de az árnyékoló teljesen leengedett állapotban biztosítja a rovarvédelmet is, mivel az alsó sín a párkányon egy tökéletes zárást biztosító záró profillal rendelkezik.
  • Bármilyen épülethez illeszkedik - A profilok választhatók eloxált kivitelben vagy elérhetőek bármilyen RAL színben. Az árnyékolók szerkezetét az üvegszál erősítésű polyester textilek széles színválasztéka teszi teljessé, hogy azok kiegészítsék, vagy éppen kontrasztot teremtsenek az épülettel és segítsenek kellemes élet- és munkakörülményeket kialakítani.

 

Működtetés:

- motoros (vezetékes és vezeték nélküli) irányítási lehetőségek távirányítóval vagy kapcsolóval
- Becker intelligens épületautomatizálási rendszeren keresztül

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.