Ennek a típusnak a tokja szintén külső dobozban van, de a beépítés után nem látható, mert bevakolják.

Új építéshez, felújításhoz egyaránt tökéletes megoldás. A redőnyt a nyílászáró elé szerelik fel. A redőny helyét építkezéskor áthidaló elemekből alakítják ki. Ha felújításra kerül a sor, akkor pedig a nyílászárót egy felső toktoldóval látják el.

Gurtnival történő működtetés esetén mindkét esetben a nyílászárók oldalait is toktoldóval célszerű ellátni.

A vakolható redőnytok nem takar ki a nyílászáró felületéből és kívülről és belülről is észrevétlen marad.A tok külső oldala az épület homlokzatával együtt bevakolható, szerelőfedele pedig alul található.

A Heroal vakolható, külső tokos redőnyrendszerek nem csupán szépek, tartósak és biztonságosak, de alkalmazásuk révén jelentős energia-megtakarítás érhető el.

Kombinált szúnyogháló rendszer

A redőnytokba integrált szúnyogháló esetén a redőnypalást és a szúnyogháló egymástól függetlenül is működtethető. A szúnyogháló a tok felső sarkában elhelyezett rugós tengelyre tekeredik fel, így amikor nem használjuk teljesen láthatatlan. Praktikus, kényelmesen kezelhető megoldás. Utólagos beépítésre nincs lehetőség, ezért a megrendelés során fokozott figyelemmel járjon el.

Ha az ajtóra szeretne szúnyoghálót, akkor válassza az igényes pliszé szúnyoghálót!

Ez az oldalra húzható, harmónikaszerűen záródó szúnyogháló elsősorban ajtó méreteknél ajánlott, de különleges hálókínálatának (standard szürke, pollenszűrős, illetve reflexiós kivitel) köszönhetően ablakra is gyakran választják.)

Szerelhető a redőny lefutójára, illetve a redőny rendszer mögé, kiemeléssel (még a redőny felszerelése előtt). Egyszerűen működtethető, strapabíró szerkezet.

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.