Napjainkban egyre inkább növekszik a fa ablak iránti igény, egyre többen szeretnék otthonukba ezt a természetes és barátságos anyagot, amely természetes szépségével nagymértékben emeli a lakás, a ház belső enteriőrjének nívóját.

Fa ablak kínálatunkban az alábbi típusok találhatóak meg:

  • fix fa ablak Fa nyílászáróFa nyílászáró
  • nyíló fa ablak
  • bukó fa ablak
  • nyíló-bukó fa ablak
  • kétszárnyú nyíló-bukó fa ablak

Fa ablakaink szerkezete

A fa ablak megfelelő légzárását egy speciális kamrás tömítőprofil garantálja, amely az ablakszárnyon egy vagy két síkban fut körbe. A csapadék elvezetését natúr ill. bronz színű alumíniumból készült, vagy az ablak színére festett fa vízvezetősín biztosítja.

Minden fa nyílászáró szerkezetét gomba- és rovarölő szerrel kezelünk a gyártás során. A fa ablakok végleges felületkezelését – a RAL színek szerint választható fedőfestést – lazúros festékanyagokkal végezzük.

Tekintse meg fa ablak választékunkat!Fa nyílászáróFa nyílászáró

 

 

Fa ablak (68 mm-es)

Fa ablak (92 mm-es)Fa nyílászáróFa nyílászáró

A fa ablakokról általában

A cégünk kínálatában található termékek részletes ismertetését az adott típus nevére kattintva olvasható, az alábbiakban egy általános ismertetőt tekinthet meg a fa ablakokról.

A jó minőségű fa ablak ismérvei közé tartozik, hogy minőségi anyagokból készül, mind a szerkezethez felhasznált fa, mind pedig a vasalatok és az üvegezés tekintetében.

A szakértelem az összeállítás, a gyártás során épp olyan fontos, mint a beszerelés, beépítés során, hiszen a nem megfelelően beépített fa ablak vagy bármely egyéb nyílászáró nem tudja megfelelően ellátni feladatát még akkor sem, ha egyébként jó a konstrukció.

A nagymértékű hőtágulás deformációt okozhat, ami rontja a nyílászáró hang- és vízszigetelő képességet – azonban a fa ablak esetében ez nem jelenthet problémát, mivel a fa hőtágulása annyira csekély, hogy akár a 80 fokos felmelegedést is deformáció nélkül viseli.

Fa nyílászáró Fa nyílászáró Fa nyílászáró Fa nyílászáró

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.