A BECKER redőnymotorjaival Ön a piac legfejlettebb és legjobb minőségét képviselő csőmotorjához juthat hozzá.
A BECKER kiváló német minőségű redőnymotorokat hoz a piacra. A csőmotorok legtöbbje a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

Akadályérzékelés LE irányban:
Ha a redőny lefelé halad és akadálynak ütközik (pl.: virág cserép a párkányon), a Becker csőmotor a beépített akadályérzékelésnek köszönhetően megáll, hogy elkerülje a redőny további károsodását. A redőny FEL irányba történő mozgatásával az akadály eltávolítható.

Extra érzékeny akadályérzékelés LE irányban:
Az ezzel a funkcióval ellátott Becker redőnymotorok akadályba ütközés esetén - függetlenül attól, hogy hol történik - szintén megállnak. Azonban a reakcióidő az akadályba ütközés és a redőnymotor megállás között lényegesen rövidebb. Bizonyos csőmotorok (pl. C PROF+) a redőnyt vissza is nyitják, ez lehetővé teszi, hogy a redőny szerkezete mentesüljön a terhelés alól és az akadály egyszerűen eltávolítható legyen. Ön nem szeretne feltolásgátló szerkezetet használni? Nem probléma - az extra érzékeny akadály érzékelés a BECKER-től külön speciális alkatrészek beépítése nélkül is működik!

Akadályok érzékelése FEL irányban:
Tudta, hogy hideg időben a redőny záróléce hozzáfagyhat a párkányhoz? Az ezzel a funkcióval ellátott redőnymotorokkal ez nem jelenthet problémát.
Amennyiben a Becker csőmotor szorulást, akadást érzékel automatikusan kikapcsol elkerülendő a redőny károsodását. Bizonyos típusoknál a motor nem csak megáll, de azonnal vissza is engedi a redőnyt.

 

Lefagyás elleni védelem:
A redőny záróléce hideg téli időben a felső ponton is lefagyhat. Az ezzel a funkcióval ellátott csőmotorok képesek az ilyen jellegű befagyások elkerülésére azáltal, hogy képesek a redőnyt néhány milliméterrel a felső végállás előtt megállítani. Ezt a távolságot képes automatikusan állandó értéken tartani köszönhetően a ciklikus ellenőrzésnek. Mikor a redőnypalást hossza változik, például hőtágulás következtében. Ily módon még két számjegyű negatív külső hőmérsékletek mellett is garantált a gond nélküli és hosszú élettartamú üzemeletetés

Biztonság feltolásgátlók használatával:
A német minőség precizitást és biztonságot von maga után. Feltolásgátlók használatakor a Becker redőnymotor nagyobb erővel nyomja meg a redőnypalástot zárt állapotban, így a redőny sokkal nagyobb erővel szorul oda az ablakpárkányhoz. Ez lényegesen nehezebbé teszi a redőnyök felemelését, feltolását és ez által a lakásba való bejutást. Ez egy különösen hasznos biztonsági funkció, mely a rövid téli napokon jön igazán jól. Az extra erővel lezárt redőnypalást lényegesen stabilabb és merevebb szerkezetű lesz, ráadásul a redőnypalást mozgása és remegése szeles időjárásban jól halhatóan lecsökken, ami még nagyobb kényelmet biztosít a motoros redőnnyel felszerelt lakásban élőknek.

Redőnymotorok beépített rádióvevővel:
A beépített rádióvevővel ellátott csőmotorok biztosítják Önnek a lehető legnagyobb kényelmet és rugalmasságot.

  • Állítson be nyugodtan 2 darab köztes (kedvenc) pozíciót: egyszerűen csak nyomja meg a kívánt pozícióban a STOP és a FEL irány gombját, hogy beállítsa az első pozíciót, a második kedvenc pozíció beállításához nyomja meg a STOP és a LE gombokat. Igen, ez ennyire egyszerű! A beállított pozíciók könnyedén elérhető a LE vagy a FEL gombok dupla lenyomásával

  • Programozzon be kapcsolási időket, a beépített memória funkcióval ennél semmi nem egyszerűbb. A kívánt időpontban tartsa lenyomva a MemoControl (MC jelű) távirányítók LE vagy FEL gombját 5 másodpercig és már be is állította a LE vagy FEL irányhoz tartozó kapcsolási időt. A beprogramozott időpontokat a redőnybe épített csőmotor tárolja, így akkor sem veszik el a beállított időpont ha az elem lemerül  a távirányítóban

  • A TC4410-II típusú távirányítónkal minden redőnymotort egyedileg tud programozni. A 10 csatornás távirányítóval mind a 10 csatornán egyedi időprogramokat tud beállítani, így minden redőnye úgy fog automatikusan mozogni, ahogyan csak akarja. Egyedül a képzelete adhat határt!
Finom megállítás felső végálláson:
Ha a redőnypalást egy kicsit is kilóg a tokjából mikor teljesen fel van húzva, az szeles időjárásban kellemetlen csattogó hangot hallathat. Annak érdekében, hogy ezt a zajosságot elkerüljük és egyben védjük a redőnypalástot és a redőnytokot is, az ezzel a funkcióval ellátott csőmotorjaink képesek a redőnypalást zárólécét finoman neki ütköztetni a redőnytokhoz, és ezáltal stabilan rögzíteni azt. A csendesség egyben garantálja a hosszú élettartamot is.

 

Extra érzékeny akadály érzékelés visszanyitás funkcióval:
Amennyiben a redőnypalást lefelé haladva akadályba ütközik az ezzel a funkcióval ellátott csőmotorok képesek megállítani a redőnyt, majd a terhelés csökkentése érdekében visszahúzni a palástot. Ily módon elkerülhető a redőny és a csőmotor károsodása rengetek felesleges kiadástól mentve meg pénztárcáját.

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.