A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon.

Az egyik komoly fejlődés, hogy ma már a karnisszerkezet tökéletesen illeszkedik a nyílászáró kialakításához. Működtetése gyöngylánccal történik, amellyel el lehet forgatni vagy húzni a szerkezetet.

A karnis és a látszó alumínium alkatrészek színe jól igazítható a nyílászáró színéhez. Tulajdonképpen Ön bármilyen színben gondolkodhat.

A reluxa fényzárósága az új technológiáknak köszönhetően kiváló és mivel bárhová könnyen felszerelhető, ezért sok háztartás kedvelt árnyékolója.

 Akár háromszög alakú ablakokra is. Fontos megemlíteni, hogy Ön nem csak négyszög alakú hagyományos nyílászárókra szerelheti fel, hanem akár háromszög ablakokra is. Ha nincs rá szükség, teljesen felhúzható és nem zavarja a szabad kilátásban.

Alumínium lamellás reluxa:

Széles színvilág, kiváló ár-érték arány, fautánzatú lamellával is

A legjobban elterjedt és legkedvezőbb árú árnyékoló, melynek alábbi két típusát több mint 35-féle színben kínáljuk Önnek:

  • 16 mm-es lamella szélességű reluxa

főként a kisebb felületű nyílászárók üvegfelületeinek árnyékolására szolgál

  • 25 mm-es lamella szélességű reluxa

régebbi típusú, kisebb és nagyobb felületű nyílászárók üvegfelületeinek árnyékolására kínál megoldást

Fa lamellás reluxa:

Természetes anyag, egyszerűség, kiváló minőségű megmunkálás

  • Azoknál a lakásoknál, ahol a belső tér kialakítása és színek összhangja a természetes anyagok használatát részesíti előnyben, ott a nyílászárók árnyékolására a trópusi fából készített reluxák kínálják a legjobb választást. A természetes faanyagból készült reluxa mintázata harmóniát, komfortot és meghittséget visz az otthonába. A természetes anyag az egyszerűségével és a kiváló minőségű megmunkálásával szépséget, tartósságot és komfortot áraszt.
  • A trópusi fa sajátossága a nagyon tömör szerkezet és a csomómentesség. 
  • Nedves, párás helyiségekben és tetőtérben elhelyezett ferde síkú ablakoknál nem ajánlott a felhasználása!

A fa reluxa stílusos, esztétikus és luxus belsőépítészeti termék, amelynek minden részlete eleganciát és harmóniát sugároz. Kivitele az árnyékolástechnika csúcstermékeire jellemző. Nem olcsó, ezért elsősorban a luxust és az extra felszereléseket kedvelő, az esztétikus szépséget előnyben részesítő igényes vevőknek kínáljuk.

További képek megtekintéséhez kattintson a képek egyikére

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.