Építkezésünk során annak idején ’elfogyasztottunk’ jó néhány iparost. Sajnos, nem voltak jó tapasztalataink. Ezért nagy félelemmel álltunk neki nyílászáróink cseréjének. Közel 20, evvel foglalkozó céget kerestünk meg a tavasszal, s kaptunk árajánlatot.

A Gil Ajtó Ablak azon kevesek egyike volt, ahonnan nem pusztán árajánlatot adtak, de a cég vezetőjétől, Tóth-Gili Ferenctől sok-sok tanácsot is kaptunk, mire kell figyelnünk a csere során. Mivel az első benyomásunk igen pozitív volt, úgy döntöttünk a Gil Ajtó Ablak –nél rendeljük meg nyílászáróinkat. Nem csalódtunk. Nem pusztán a cégvezető, de kollégái (a munkát megszervező Veronika és a cserét és beépítést végző szakemberek) is profik és abszolút megbízhatók voltak Akkor jöttek, amikor ígérték, s a lehető legkevesebb rongálással dolgoztak, precízen.

Az ablakokat beépítés után azonnal le is tesztelhettük, mert egy nyári zápor során arról is megbizonyosodhattunk, hogy az ablakok nem áznak be. Pár héttel később, ablakokhoz rendelt redőnyöket is pontosan, a megbeszéltek szerint szállították le és építették be.

Örülök, hogy velük ’találkoztuk’, s bátran ajánljuk a céget mindenkinek.

Szemeti család, Székesfehérvár

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.