Vásárlói vélemény rólunk

Kedves Gil Ajtó Ablak

Ezúton szeretném megköszönni Önnek és a mindazon munkatársainak, akik közreműködtek megrendelésünk teljesítésében, a kíváló minőségű munkájukat, pozitív hozzáállásukat. Kívánok Önöknek további sikereket és sok megelégedett ügyfelet, akik közül mi vagyunk az egyik.

Dr. K.L. / Budapest

Rólunk írták ...

"Számomra hihetetlenül felemelő volt látni azt a profizmust, mind szakmai, mind emberi vonatkozásaiban, amely párosulva egy manapság már teljesen elfeledett temperamentummal, jó kedvvel és zsigeri humorérzékkel, masszív mosolyt csal ma is az arcomra, ha csak Önökre gondolok.

Örülök, hogy van még ilyen és ezt nyugodtan vehetik dicséretnek...

Ha egy mód van rá, Önöktől szeretnék vásárolni. Hamarosan jelentkezem.

Köszönöm a fáradságukat..."

Vásárlói vélemény

Építkezésünk során annak idején ’elfogyasztottunk’ jó néhány iparost. Sajnos, nem voltak jó tapasztalataink. Ezért nagy félelemmel álltunk neki nyílászáróink cseréjének. Közel 20, evvel foglalkozó céget kerestünk meg a tavasszal, s kaptunk árajánlatot.

A Gil Ajtó Ablak azon kevesek egyike volt, ahonnan nem pusztán árajánlatot adtak, de a cég vezetőjétől, Tóth-Gili Ferenctől sok-sok tanácsot is kaptunk, mire kell figyelnünk a csere során. Mivel az első benyomásunk igen pozitív volt, úgy döntöttünk a Gil Ajtó Ablak –nél rendeljük meg nyílászáróinkat. Nem csalódtunk. Nem pusztán a cégvezető, de kollégái (a munkát megszervező Veronika és a cserét és beépítést végző szakemberek) is profik és abszolút megbízhatók voltak Akkor jöttek, amikor ígérték, s a lehető legkevesebb rongálással dolgoztak, precízen.

Az ablakokat beépítés után azonnal le is tesztelhettük, mert egy nyári zápor során arról is megbizonyosodhattunk, hogy az ablakok nem áznak be. Pár héttel később, ablakokhoz rendelt redőnyöket is pontosan, a megbeszéltek szerint szállították le és építették be.

Örülök, hogy velük ’találkoztuk’, s bátran ajánljuk a céget mindenkinek.

Szemeti család, Székesfehérvár

Rólunk mondták

A lakók örömmel és megelégedettséggel vették birtokukba a ház új bejáratát, tetszenek Nekik a lépcsőház üvegfalai, melyeknek segítségével most már sokkal kulturáltabb a házunk.

A felmérés gyorsan és pontosan zajlott, majd határidőre elkészültek a megrendelt ablakok, a bejárati ajtó.

A cég munkatársai igen jól, pontosan dolgoztak, és az elvégzett munka után mindkét nap olyan rendet tettek a lépcsőházban, hogy nem is volt látható, két napon át dolgoztak az ablakcserén. A lakókkal kedvesek és figyelmesek voltak, ez külön dicséretet érdemel.

Bővebben: Rólunk mondták

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.