Termékpalettánk összeállításakor arra fektettük a legnagyobb hangsúlyt, hogy csak olyan ajtó gyártók fa-, műanyag és alumínium ajtóit forgalmazzuk, amelyek maximális garanciát jelentenek vásárlóink számára. Kültéri nyílászáróink ár-érték arányban a legtöbbet nyújtják a hosszú távú komfortérzés érdekében. Egyedileg gyártott fa- és műanyag ajtóink felár nélkül rendelhetők.

Ajtó kínálatunk:

Ajtó kínálatunkról általában

Akár műanyag, akár fa vagy alumínium ajtó mellett dönt valaki, fontos, hogy a választott ajtó illeszkedjen küllemében az adott helység, a lakás, a lakók stílusához. Mivel az alkalmazás helyétől függően többféle ajtó létezik, az ajtó típusokkal szembeni elvárások is többfélék.

A cégünk ajtó kínálatában megtalálható műanyag-, alumínium- és fa bel- illetve kültéri ajtók részletes ismertetését az adott menüpontra kattintva olvashatja, az alábbiakban csupán általános ismertető következik az egyes ajtó típusokról.

Műanyag ajtó

A műanyag ajtó kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, légmentesen zár, valamint egyszerű és könnyen tisztán tartható. A fa ajtóval szembeni előnye, hogy a műanyag ajtó nem igényel felületkezelést.

A műanyag ajtó típusai:ajtó

 • műanyag kültéri bejárati ajtó: Általában családi házaknál alkalmazott ajtó típus, erős hőszigetelő tulajdonságokkal, kiváló víz- és zajszigeteléssel, masszív profillal. Belső és külső fele gyakran eltérő megjelenésében.
 • műanyag beltéri bejárati ajtó: A beltéri bejárati ajtó tipikusan a panelházakban kerül beépítésre, és mivel itt nincs kitéve az időjárási viszonyoknak, a hangsúly inkább a betörésvédelmi szerepén van.

A bejárati ajtó lakásunk belsejét választja el a külvilágtól. Ezért fontos a megfelelő szigetelésű ajtó kiválasztása. A megfelelő ajtó rendelkezik minőségi tanúsítvánnyal és garancia is van rá. Az ajtó szigetelés szempontjából fontos jellemzői a következőek:

 • 5- ill. 7 légkamrás, "A"-osztályos profi, 2.8 mm-es külső főfalvastagság
 • 70 mm-es ill. 82 mm-es beépítési mélység
 • Gumitömítés: 2 ill. 3-soros gumitömítés EPDM, fekete vagy szürke a kimagasló lég-, hang- és hőszigetelésért
 • Növelt inerciájú tűzihorganyzott acél merevítés;
 • Hőhídmentes alumínium küszöb;

A fent felsorolt adatok jellemzők az általunk forgalmazott műanyag ajtó termékekre. Ajtó vásárláskor még fontos szempont lehet a design, az ajtó megjelenése. Ajtó termékeink széles palettája lehetőséget nyújt az ajtó megjelenésének, kinézetének kiválasztásához. Az ajtó beépítését megfelelő szakembereink végzik, mely garanciát nyújt a hosszú élettartamra.

Fa ajtó

A fa ajtó elsősorban a faanyag nagyszerű tulajdonságai miatt, valamint természetessége okán közkedvelt megoldás. A fa ajtó legnagyobb előnye, hogy természet közeli, barátságos megjelenése sajátos hangulatot teremt a lakásban/házban.

A fa ajtó típusai:

 • fa kültéri bejárati ajtó: A kültéri fa ajtó mindenképp felületkezelést igényel, hogy az időjárás viszontagságaival szemben ellenálló legyen, és hosszú ideig megőrizze minőségét. Elsősorban családi házaknál alkalmazott ajtó típus.
 • fa beltéri bejárati ajtó: Az ellenálló képesség növelése érdekében a beltéri fa bejárati ajtónál is célszerű felületkezelt típust választani.

Fa ajtó választását azoknak ajánljuk akik szeretik a természetes hangulatot és megjelenést lakásukban. A fa ajtó és azon belül a fa anyagának köszönhetjük a természetes légáteresztését. Így ha a fa ajtó megfelelően van felület kezelve, a száraz levegőtlen, esetleg gázkonvektorral fűtött helyiségekben is megfelelő mennyiségű levegő bejutást biztosít az ajtó.

Alumínium ajtó

Egyedi igényeknek megfelelően az ajtókat, ablakokat, függönyfalakat tetszőleges "speciális" vasalattal el tudjuk látni (ajtócsukó, ablak nyitó, pánikzár, több pontos biztonsági zár, kilincs,...). A nyílászárókat bármilyen kereskedelmi forgalomban kapható üveggel el tudjuk látni, akár víztiszta, reflexiós, matt üveggel. A hőhídmentes profilokba akár a 3 rétegű üveget is bele lehet tenni, így érve el minnél nagyobb hőszigeteltségi értéket. A szerkezeteket porszórt festési eljárással kezeljük.

műanyag ajtóAlumínium ajtó felhasználási területe:
 • kültérre hőszigetelt üvegezéssel, illetve alumínium betéttel porszórt festéssel felületkezelve
 • beltérre térelválasztóként, üvegezett vagy tele változatban

Alumínium ajtó termékeinket hőhidas (egy kamrás), illetve hőhídmentes (3 kamrás) kivitelben tudjuk gyártani. Az ajtó üvegezését tetszőlegesen tudjuk kiválasztani bármilyen ajtó esetében, 4mm-41mm-ig. Az alumínium ajtó további tulajdonsága, hogy masszív, nagy felületeket lehet vele zárni. Ami az ajtó megjelenését illeti, többféle kinézet és konstrukció szóba kerülhet, segítség ehhez például, hogy a RAL színskála minden színére festhető, porszórható az ajtó.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.