Tisztító + ápoló balzsam. Véd és ápol már a tisztításnál is.

Tulajdonságok és alkalmazási területek:

Az ablakok és bejárati ajtók fafelületei időjárási és környezeti veszélynek vannak kitéve. Nap, eső, hó, jég és mechanikai igénybevételeknek a fa nehezen áll ellen. Ahogy autóját ápolja, úgy védheti az értékes fafelületeit az Aidol Induline Pflege-Set-tel /ápolókészlettel/.

Az Aidol Induline Holzreiniger /tisztító/ és Aidol Induline Holzpflegebalsam /ápolóbalzsam/ lágyan tisztít és hatékonyan véd. Gyors, egyszerű és tartós. Aidol Induline Holzpflegebalsam /ápolóbalzsam/ a kis felületi sérülések, repedések védésére. Beleivódik a bevonatba és meggátolja a további vízfelvételt. Évi 2-3-szori használattal jelentősen megnövelheti a festés élettartamát, és ezáltal a felújítás ideje kitolható. Használatával egyidejűleg a szín és a fényességi fok is felfrissíthető.

Alkalmas minden faablakra és ajtóra, melyeket az ápolás előtt lazúr ill. fedőbevonattal kezeltek. Az ápolóanyagok mélyen beleivódnak a fába és ezáltal védik a víz ellen. Egy átfogó ápoláshoz évi 2-3-szori alkalmazást javaslunk. A termék kifejezetten a Remmers Induline rendszerhez van kifejlesztve. Más bevonatrendszereknél próbafelület készítése javasolt.

Felhasználási mód:

Az ablakok és bejárati ajtók ápolása egyszerűbb, mint gondolná:

  • Felhasználás előtt a flakonokat jól fel kell rázni!
  • Hordja fel az Aidol Induline Holzreiniger-t /tisztítót/ a mellékelt rongy segítségével. Mossa át az ablak- és ajtófelületeket meleg, tiszta vízzel, hogy a szennyeződéseket eltávolítsa
  • Egy tiszta ronggyal törölje át a felületet
  • Hordja fel szálirányban az Aidol Induline Holzpflegebalsam-ot /ápolóbalzsamot/ egy puha és nem rojtosodó rongy segítségével
  • 5 perc pihentetés után gyengéden törölje át a felületet egy nedves ronggyal
  • Az ablakkönyöklőre fröccsent anyagot bő vízzel azonnal le kell mosni
  • A tisztítórongyok meleg vízzel és szappannal kimoshatók
  • Egyszerű használata hónapokra véd. Hatékony és hosszú védelem az értékes fa ablak- és ajtófelületeknek
  • Környezetbarát
  • Minden fafajtára, melyet lazúros vagy fedő bevonattal kezeltek

Biztonsági előírások:

Gyermekek kezébe nem kerülhet. Ha hosszabb ideig szembe jut, a nyitott szemet folyó vízzel azonnal ki kell mosni. Lenyelés esetén a szájat ki kell mosni és sok vizet kell inni. Maradandó panaszok esetén orvoshoz kell fordulni.

Maradékanyag-kezelés, környezetvédelem:

Ne kerüljön vizekbe, szennyvízbe vagy a földbe. Erős hígítással a szennyvízhálózatba engedhető. Felhasználás és tárolás során a szokásos biztonsági intézkedéseket tartsák be. A kiürült csomagolóanyag újra feldolgozható.

Élővíz-veszélyeztetési osztály: WGK 1

Jelölés:

Tűzveszélyességi-besorolás: - / -

Veszélyesanyag-besorolás: - / -

GGVS/ADR: - / -

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.